XLEasy

Monique

Voor alles is er een oplossing! Een dikke 10 voor het meedenken.

chris

Alles prima,niks aan te merken

Andre'

Tot nu toe zijn alle afspraken nagekomen en de levering is keurig binnen de afgesproken tijd geschied, ik ben tevreden met de service die aangeboden wordt.

Amin

Via whatsapp kan ik op ieder gewenst moment vragen stellen, de manier waarop de vragen worden beantwoord is prima. Zéér klantvriendelijk, denken mee met de klant en zijn zéér transparant in de... Via whatsapp kan ik op ieder gewenst moment vragen stellen, de manier waarop de vragen worden beantwoord is prima. Zéér klantvriendelijk, denken mee met de klant en zijn zéér transparant in de communicatie.

Ivo functioneert als visitekaartje van het bedrijf en dat doet het bedrijf enorm goed.

Erik

Alles OK, alleen wordt er niet altijd (tijdig) gereageerd op E-mails of Contactformulier op website

R

Snel antwoord op je vragen, en een snelle afhandeling van begin tot leveren auto.

Marco

Prima service. Snel en duidelijk geholpen door betrokken medewerkers.

Jaap

Zeer goed geregeld allemaal. Wij rijden inmiddels met plezier en tevredenheid in onze nieuwe auto.

Cor

Veel communicatie is via auto Haas gegaan.
Dat ging vlot en correct. Hopelijk is wordt dir het in de contractanten voortgezet.

Ina

Erg tevreden over de reactie op onze vragen en uitvoering van het contract