Offertes mailen van occasionlease modellen ging snel en goed. Levering auto was ronduit slecht. Beloofde levering binnen 2 weken zou ineens niet gehaald worden. Na flink aandringen kon de auto...Offertes mailen van occasionlease modellen ging snel en goed. Levering auto was ronduit slecht. Beloofde levering binnen 2 weken zou ineens niet gehaald worden. Na flink aandringen kon de auto ineens binnen 2 dagen alsnog geleverd worden. Het afgesproken uiterlijke tijdstip werd ruim overschreden omdat een student ergens op een station op de trein stond te wachten. In plaats van rond 16:00 werd de auto pas na 18:00 geleverd. Echt zeer slecht georganiseerd.
Remco
Ik mis de zorgvuldigheid van het offerte traject, de informatiestroom met name aangaande levertijd en de overdracht met tekst en uitleg van de nieuwe auto.
Joop
Prettige en snelle afhandeling. Soms niet helemaal helder waar je in het proces staat, dit zou beter kunnen.
Marc van Wijngaarden
Gewoon prima...
Positief
tevreden driver
Altijd goed bereikbaar en binnen de mogelijkheden meedenken in mogelijkheden.