We zijn al jaren klant en ik ben altijd al zeer tevreden
Redelijk. Ik heb geen bericht gehad van wanneer de auto geleverd zou worden. Na zelf navraag te doen bleek de auto de volgende dag geleverd te worden. Hierdoor in de problemen gekomen met het...Redelijk. Ik heb geen bericht gehad van wanneer de auto geleverd zou worden. Na zelf navraag te doen bleek de auto de volgende dag geleverd te worden. Hierdoor in de problemen gekomen met het inleveren van de vorige leaseauto. Dit kon niet op een dergelijke termijn.
Dave Dekker
Goede en snelle reactie bij de aankoop. Afleveren iets minder omdat er nog een document miste bij de dealer vanuit XL-lease, uiteindelijk wel goed gekomen maar stond niet zo netjes.
Sascha de Wilde
Prima, goede service, prima onderhoud, goed contact
Stefan Bosboom
Aardige mensen, maar verder is het proces rommelig. Ook moet je zelf continue achter de status van de levering aanbellen en zorgen dat er een afleverafspraak komt. De auto was op voorraad maar is...Aardige mensen, maar verder is het proces rommelig. Ook moet je zelf continue achter de status van de levering aanbellen en zorgen dat er een afleverafspraak komt. De auto was op voorraad maar is pas na ongeveer 8 weken geleverd (i.v.m. een storing). De auto is geleverd door een studentchauffeur die verder helemaal niets over de auto kan vertellen, niet eens hoe je de auto aan een laadpaal legt. Verder is er ook een laadpaal aangevraagd, daar heb ik ook nog niets van gehoord.
Henny
Klantvriendelijk, behulpzaam
Ben nog vrij nieuw bij XLLease. Lastig te beoordelen. Vooralsnog niks op aan te merken.
Positieve ervaring. Vlotte responses. Voldaan aan de verwachtingen die ik had
Robert
Mailcontact...In principe is het fysieke contact verlopen via de dealer Pouw Apeldoorn. Verkoper Jasper Raaijman heeft mij top geadviseerd en ook zelf de aflevering van de Q4 verzorgt!
Mailcontact met XL lease verder prettig verlopen. Gewenste leverdatum ook gehaald.