Jeroen Bakker
zeer positief
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- zeer positief
- Klantvriendelijkheid
- 4
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Wederom prettig zaken gedaan te hebben met dit bedrijf
Hartstikke goede service een week voor mijn verjaardag gekocht en de laptop op de dag van mijn verjaardag gekregen. Laptop is van goede kwaliteit en kan sterke games runnen ook de persoon waarmee ik telefonisch contact mee heb gehad was Hartstikke aardig en wist overal van
Zeer goed
Uitstekend
goede persoonlijke service, zowel bij reparaties als bij bestellen nieuw product.
geweldig belden voor betere oplossingen voor mijn laptop en gaven zelfs korting er voor helemaal supper
Very good
Prima service. Dit is de tweede keer dat ik sinds 2012 een laptop met 16gb intern nog steeds perfect werkt.
Top
Aangename aankoop
SPAM goede communicatie
Top geregeld goede begeleiding!
Bouwkundig Tekenburau
Erg prettig. Er werd zelfs contact gezocht om te controleren of de gekozen niet alledaagse samenstelling van het notebook de bedoeling was. De geleverde accessoires werden na een telefoontje netjes vervangen door de gewenste accessoires.
XNotebooks® Europe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
XNotebooks® Europe heeft de volgende resultaten bereikt:
Wederom prettig zaken gedaan te hebben met dit bedrijf
Zeer goed
Uitstekend
Very good
Top
Aangename aankoop
SPAM goede communicatie
Top geregeld goede begeleiding!
Bouwkundig Tekenburau
XNotebooks® Europe heeft de volgende resultaten bereikt: