Ik heb zeker wat gehad aan de vele voorbeelden die de trainer gebruikte. Daarnaast waren de rollenspellen interessant. De training geeft inzicht en handvatten. Om die reden zeg gewoon doen!
Nadine
Super interessant en leerzaam. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling. De veelzijdigheid van de training en de praktijkoefeningen die aan bod kwamen waren erg waardevol. De locatie zag er ook keurig...Super interessant en leerzaam. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling. De veelzijdigheid van de training en de praktijkoefeningen die aan bod kwamen waren erg waardevol. De locatie zag er ook keurig uit.
Rianne
Leuke interactieve training. Goede mix tussen stijlen (info, groepje, zelf, plenair). Op informele manier waardoor je open staat om dingen te delen met de groep, waardoor je prettig oefent en meer...Leuke interactieve training. Goede mix tussen stijlen (info, groepje, zelf, plenair). Op informele manier waardoor je open staat om dingen te delen met de groep, waardoor je prettig oefent en meer leert. Ik kijk ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan in de dagelijkse werkpraktijk.
Pim Koedijk
Dit is een nuttige training om handvatten te vergaren en jezelf te ontwikkelen. Structuur geeft rust. Daarnaast vond ik het onderwerp over communicatiestijlen (kleuren) erg interessant. Het was een...Dit is een nuttige training om handvatten te vergaren en jezelf te ontwikkelen. Structuur geeft rust. Daarnaast vond ik het onderwerp over communicatiestijlen (kleuren) erg interessant. Het was een fijne afwisselende groep.
Dennis
Interessant, de moeite waard. Alleen wat kort, had van mij langer mogen duren (meer dagen). De wijze waarop de trainer de theorie toepasbaar maakt voor in de dagelijkse praktijk, Top. Leuke...Interessant, de moeite waard. Alleen wat kort, had van mij langer mogen duren (meer dagen). De wijze waarop de trainer de theorie toepasbaar maakt voor in de dagelijkse praktijk, Top. Leuke enthousiaste groep.
Y.A.
Aanrader! Echt doen, hoe eerder hoe beter! Het heeft me ontzettend veel inzichten gegeven hoe IK moet omgaan met bepaalde situaties. Fijne groep goede trainer die het je goed kon uitleggen.
Michelle
Geeft veel inzichten in de denk en handelswijze van verschillende type mensen. - Het bespreken van praktijksituaties in groepsverband. - Handvatten gericht op de praktijk. - Fijne...Geeft veel inzichten in de denk en handelswijze van verschillende type mensen. - Het bespreken van praktijksituaties in groepsverband. - Handvatten gericht op de praktijk. - Fijne groep, niet te groot. - Mooie locatie in Utrecht.
R. J.
In een korte tijd veel inzichten gekregen. Enerzijds hoe je zelf anders kan reageren om een ander iets te laten veranderen, anderzijds om in te zien hoe anderen zich kunnen voelen bij wat ik zelf...In een korte tijd veel inzichten gekregen. Enerzijds hoe je zelf anders kan reageren om een ander iets te laten veranderen, anderzijds om in te zien hoe anderen zich kunnen voelen bij wat ik zelf doe. Fijne praktijkvoorbeelden die je bespreekt in de groep.
M.
Echt een fijne, goede en leerzame training, met veel interactie. De afwisseling van eerst wat theorie en vervolgens meteen toepassen, sprak mij zeker aan. Ook de locatie was goed geregeld.
Chantalle
Zeer relevante training zowel inhoudelijk als ook door de enthousiaste en kundige trainer Merit. Voor iedereen relevant ongeacht rol/ functie/ opleiding en ervaring. Goed praktisch toepasbaar door...Zeer relevante training zowel inhoudelijk als ook door de enthousiaste en kundige trainer Merit. Voor iedereen relevant ongeacht rol/ functie/ opleiding en ervaring. Goed praktisch toepasbaar door de afwisseling van de theorie en praktijk.