Marc gaf je persoonlijke aandacht op jouw vakgebied. Het is leuk om mensen te ontmoeten uit een andere sector maar met dezelfde leerdoelen. Niveau is goed en de inhoud past bij mijn vragen en doelen.
Edwin van den Bergh
Het is een cursus die iedereen eigenlijk een keer zou moeten volgen en eigenlijk met een periodieke herhaling. Wat ik fijn vond is psychologische uitleg waarom we als mens reageren op situatie.
Walter Boer
Positief. Dit gun je iedereen. Door 2 dagen met tussentijd goede leercurve, goede e-learning. Geschikt voor iedereen die veel interacties heeft. Geeft goed inzicht in hoe persoonlijke interacties...Positief. Dit gun je iedereen. Door 2 dagen met tussentijd goede leercurve, goede e-learning. Geschikt voor iedereen die veel interacties heeft. Geeft goed inzicht in hoe persoonlijke interacties "werken". Praktische modellen. In postieve zin, kleine groep van 5 deelnemers.
Marco de Jager
De beschrijving en titel van 'praktisch' leidinggeven staat een beetje in contrast met de 1e lesdag, deze was voornamelijk veel theorie. Wel leuke theorie maar ik had hier gehoopt op meer casussen,...De beschrijving en titel van 'praktisch' leidinggeven staat een beetje in contrast met de 1e lesdag, deze was voornamelijk veel theorie. Wel leuke theorie maar ik had hier gehoopt op meer casussen, praktijkideeën, etc. De inhoud vond ik erg leuk en leerzaam! Dit kwam ook met name door Liz, zij was echt een kei. Veel kennis en kunde waardoor er goede gesprekken tot stand kwamen. De locatie is perfect. 1 verbeterpunt; de 2 lesdagen zaten erg dicht op elkaar, je zou liever meer tijd tussen lesdagen hebben zodat je veranderingen in de praktijk kan bespreken/evalueren.
Wini
Wat een fantastische training en top begeleiding. Met de handvatten uit deze training voer je de zaken uit die je graag wilt in plaats van wat je moet. Je wordt uiteindelijk onbewust bekwaam in...Wat een fantastische training en top begeleiding. Met de handvatten uit deze training voer je de zaken uit die je graag wilt in plaats van wat je moet. Je wordt uiteindelijk onbewust bekwaam in keuzes maken waar je energie van krijgt.
Kees De Jong
Dit was de eerste keer dat ik geen vakinhoudelijke training heb gevolgd, maar meer op persoonlijke vaardigheden ben ingegaan. Heel interessant, vooral het gedeelte over assertiviteit en prioriteiten...Dit was de eerste keer dat ik geen vakinhoudelijke training heb gevolgd, maar meer op persoonlijke vaardigheden ben ingegaan. Heel interessant, vooral het gedeelte over assertiviteit en prioriteiten stellen spraken me aan. bedankt yearth, hier kan ik echt wat mee.
Michele Longobardi
t is a good trip if you have never participated in a soft skills... The trainer showed all his fascinating charme and leaded us along Yearth leadership model in a very pleasant journey
t is a good trip if you have never participated in a soft skills training. Try it!
Leerzame training omdat het je tot reflecteren wint op je eigen kwaliteiten, valkuilen en visie/overtuigingen als leidinggevende. Wat mij het meest heeft aangesproken is dat ik inzicht heb gekregen...Leerzame training omdat het je tot reflecteren wint op je eigen kwaliteiten, valkuilen en visie/overtuigingen als leidinggevende. Wat mij het meest heeft aangesproken is dat ik inzicht heb gekregen in wat de kern van coachend leiderschap is.
Hedley Broos
Deze training heeft inzicht over jezelf en anderen in verschillende situaties, ik heb er veel van geleerd tijdens de training ik heb inzicht gekregen in mijn denkwijze. Ik zou het aanraden!
Petra
Wat mij tijdens de training het meest heeft aangesproken is de ruimte voor eigen invulling en vragen. De training is erg zinvol, met name door de de ruimte voor persoonlijke leerdoelen en de...Wat mij tijdens de training het meest heeft aangesproken is de ruimte voor eigen invulling en vragen. De training is erg zinvol, met name door de de ruimte voor persoonlijke leerdoelen en de persoonlijk aandacht.