Een inspirerende sessie met veel concrete voorbeelden uit mijn praktijk, vooral de manier waarop de markt veranderd en hoe we hierop in kunnen spelen heeft mij aangesproken. Kan eigenlijk geen...Een inspirerende sessie met veel concrete voorbeelden uit mijn praktijk, vooral de manier waarop de markt veranderd en hoe we hierop in kunnen spelen heeft mij aangesproken. Kan eigenlijk geen verbeterpunten benoemen, ga zo door!
Pascal Perdok
Echt een aanrader deze training. Super leuk om te zien hoeveel er nog te leren valt over zaken waar ik toch echt al dacht veel over te weten. Kan ik zeker aanbevelen aan anderen!
Jacco Bloemhof
Of ik deze training aan anderen zou aanbevelen en wat ik ervan vond? Ik zou dit zeker aanbevelen, YEARTH en Erik van Gend zijn naar mijn idee echt de juiste keuze! Ik heb er veel aan gehad, bedankt!
Jan de Boer
Leuk om te zien dat voor mij opzicht al bekende informatie door mijn ervaring, toch op basis van wetenschappelijke onderbouwing en heldere taal weer voor eye openers kan zorgen. Leuk om dit te doen,...Leuk om te zien dat voor mij opzicht al bekende informatie door mijn ervaring, toch op basis van wetenschappelijke onderbouwing en heldere taal weer voor eye openers kan zorgen. Leuk om dit te doen, bedankt YEARTH en Erik van Gend.
Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training sessie? Ik vond het een sterk programma, goed vertelt waardoor ik echt de hele tijd geboeid was en dat is niet altijd tijdens trainingen. Ik...Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training sessie? Ik vond het een sterk programma, goed vertelt waardoor ik echt de hele tijd geboeid was en dat is niet altijd tijdens trainingen. Ik kan yearth en erik van gend zeker aanbevelen!
J.J. Wiebrands
Echt heel leuk om mee te maken. Ik vond het inspirerend en energie makend. Krijg meteen al zin om wat ik geleerd heb in praktijk te gaan brengen. Kan dit echt aanraden!
jurjen de jong
Ik vond het een hele inspirerende training waar ik echt veel aan gehad heb. Concrete handvaten die ik direct ben gaan toepassen en waardoor ik echt al verschil merk. Ook de verzorging voorafgaand...Ik vond het een hele inspirerende training waar ik echt veel aan gehad heb. Concrete handvaten die ik direct ben gaan toepassen en waardoor ik echt al verschil merk. Ook de verzorging voorafgaand aan de training was erg goed. Kan dit iedereen aanbevelen.
Shahin Selahvarzi
Een hele inspirerende training met veel praktische informatie en theorie waar ik echt wat mee kan. Ik kan dit zeker aan iedereen aanbevelen, vooral doen! De locatie was intern bij onze organisatie,...Een hele inspirerende training met veel praktische informatie en theorie waar ik echt wat mee kan. Ik kan dit zeker aan iedereen aanbevelen, vooral doen! De locatie was intern bij onze organisatie, die was natuurlijk prima!
Kevin
Wat mij het meeste aansprak aan deze training is het programma en de manier waarop alles zo helder werd uitgelegd. Hier kan ik echt wat mee, ga er ook meteen mee aan de slag!
Nico Hendriksen
Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan gewoon doen! Een YEARTH training is een bijzondere ervaring waar je echt iets van opsteekt. Leuk om te doen en echt de investering waard.