Ik vond de training van YEARTH en Erik van Gend echt een super goeie ervaring. Het niveau, de manier waarop alles gebracht werd. Mooie materialen, presentatie, helder en duidelijk. Hier kan ik zeker...Ik vond de training van YEARTH en Erik van Gend echt een super goeie ervaring. Het niveau, de manier waarop alles gebracht werd. Mooie materialen, presentatie, helder en duidelijk. Hier kan ik zeker wat mee!
ramon vliegenthart
Wat ik van de training vond? Ik kan deze training zeker aanbevelen, je leert de juiste technieken op basis van wetenschappelijke modellen. De uitleg is praktijkgericht waardoor je er ook meteen wat...Wat ik van de training vond? Ik kan deze training zeker aanbevelen, je leert de juiste technieken op basis van wetenschappelijke modellen. De uitleg is praktijkgericht waardoor je er ook meteen wat mee kan.
Of ik deze training aan anderen zou aanbevelen? Ja, zeker vooral doen. Het is sowieso heel leuk om trainingen te volgen, maar je merkt ook echt verschil na een training. Het maakt je werk...Of ik deze training aan anderen zou aanbevelen? Ja, zeker vooral doen. Het is sowieso heel leuk om trainingen te volgen, maar je merkt ook echt verschil na een training. Het maakt je werk makkelijker en succesvoller. Ook hier weer veel geleerd wat ik zeker ga toepassen!
Jeroen Huizinga
Of ik deze training aan anderen zou aanbevelen? Ja, zeker! vooral doen, je wordt sowieso van elke training beter is mijn mening, maar deze training en YEARTH kan ik echt aanbevelen. Toch wel echt...Of ik deze training aan anderen zou aanbevelen? Ja, zeker! vooral doen, je wordt sowieso van elke training beter is mijn mening, maar deze training en YEARTH kan ik echt aanbevelen. Toch wel echt anders dan de gemiddelde training.
andrë keizer
Wat was goed en wat kon beter? Wat ik goed vond was de manier waarop de trainer, erik van gend, kennis had van onze business. Hierdoor benoemde hij voorbeelden die ik echt herkende. wat kon beter?...Wat was goed en wat kon beter? Wat ik goed vond was de manier waarop de trainer, erik van gend, kennis had van onze business. Hierdoor benoemde hij voorbeelden die ik echt herkende. wat kon beter? kan eigenlijk niks bedenken? Misschien meer en langer, maar dat bepaald mijn werkgever.
Stefan
Zeer interactieve training met een duidelijke focus. Ik heb er veel aan gehad en kan dit zeker ook voor anderen aanbevelen. Je krijgt de juiste kennis mee om er ook echt mee aan de slag te gaan!
Miranda Breider
Ik vond het een leerzame training en kan dit zeker aan iedereen aanbevelen. Eigenlijk heeft alles mij wel aangesproken, geen onderdeel nagelaten. Zeker doen is altijd leerzaam! Wil dit graag nog een...Ik vond het een leerzame training en kan dit zeker aan iedereen aanbevelen. Eigenlijk heeft alles mij wel aangesproken, geen onderdeel nagelaten. Zeker doen is altijd leerzaam! Wil dit graag nog een keer doen.
maikel ten broeke
Wat ben ik enthusiast geworden van deze training! Veel tools meegekregen waar ik vandaag al mee aan de slag kan gaan. Ik zou volgend jaar graag nog een herhaling willen doen.
Patrick Bartels
Heel erg leuk om mee te maken. Wat mij vooral aansprak was het onderdeel over vragen stellen en de manier waarop je de vraag stelt ook zoveel van het antwoord bepaald. Het is zo logisch en toch...Heel erg leuk om mee te maken. Wat mij vooral aansprak was het onderdeel over vragen stellen en de manier waarop je de vraag stelt ook zoveel van het antwoord bepaald. Het is zo logisch en toch wordt het vaak heel anders gedaan.
Wat ik ervan vond? Het programma sloot echt aan bij onze kijk op de veranderingen in de markt. Hier kunnen we echt wat mee, bedankt voor de leerzame training! Kan het echt aanbevelen!