Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Ik heb dankzij de training meer bewustwording en zelfvertrouwen opgebouwd. Ik zou een ander zeker aanraden deze cursus zeker ook te volgen.
Wat ik erg prettig vond is de kleine groep, heldere aanpak en duidelijk persoonlijke doelen. Een nuttige training die in laat zien dat ownership bij de werknemers het beste resultaat oplevert.
Annemarie de Ruiter
Wat ik in deze training heb geleerd is hoe te communiceren en open vragen te stellen. Je komt jezelf tegen en leert veel. Ik heb de training als zeer prettig ervaren.
Martijn
Wat ik tijdens deze training erg fijn vond is er er wordt ingegaan op persoonlijke situaties en casuistiek. Een nuttige training, zou ik zeker aanbevelen aan andere. Ik ben positief.
Tijdens de training zijn veel voorbeelden aan bod gekomen en de trainer is erg bekwaam. Daarnaast een leuke groep. Handige training voor zowel het bedrijfsleven als privé. Ik zou de zeker aanraden.
Gerard Last
Zeer leuke en leerzame training. Heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen communicatie en ook die van anderen. Deze ervaring pas ik nu toe in de praktijk. Er was een veilige omgeving met veel...Zeer leuke en leerzame training. Heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen communicatie en ook die van anderen. Deze ervaring pas ik nu toe in de praktijk. Er was een veilige omgeving met veel praktijk oefeningen.
Hosai Ahmadi
Zeer informatieve training en een ervaren trainer. De begeleiding en de focus op feedback vond ik erg prettig. Als volgende stap zou ik mij graag meer verdiepen in de samenwerking binnen organisaties.
Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is het concreet omzetten van een doel naar verbeter punten in het dagelijkse leven, zowel op het werk als elders. Het is zeer leerzaam en een aanrader...Wat mij heeft aangesproken tijdens de training is het concreet omzetten van een doel naar verbeter punten in het dagelijkse leven, zowel op het werk als elders. Het is zeer leerzaam en een aanrader voor iedereen.
Paul
De trainer is veel dieper in gegaan op bepaalde zaken dan verwacht. Ik heb veel aan deze training gehad en zou zeker aanraden. Ik heb veel aan deze training gehad en zou zeker aanraden.
Agnes Korsmit
De tijd tussen de trainingen gaf ruimte het 'geleerde' toe te passen. De ingebrachte voorbeelden tegen de verschillende theorieën leggen en met evt. opdrachten toepassen. Fijne training met direct...De tijd tussen de trainingen gaf ruimte het 'geleerde' toe te passen. De ingebrachte voorbeelden tegen de verschillende theorieën leggen en met evt. opdrachten toepassen. Fijne training met direct toepasbare lesstof als met verandermanagement bezig bent. Aan de hand van duidelijke voorbeelden heel erg toepasbaar.