YEARTH

Freddy Hoogeveen

Goede training met contrecte handvaten en veel tijd voor oefeningen door de kleine groep. Ik ben mij bewust geworden van de manier van communiceren, het dichtbij jezelf blijven en dat het belangrijk... Goede training met contrecte handvaten en veel tijd voor oefeningen door de kleine groep. Ik ben mij bewust geworden van de manier van communiceren, het dichtbij jezelf blijven en dat het belangrijk is zaken te benoemen.

Monique Dahoe

In deze training komt heel duidelijk de bewustwording van communiceren aan bod, het herkennen van verbale- en non verbale communicatie, leren om je kwetsbaar op te stellen en bij jezelf te blijven.... In deze training komt heel duidelijk de bewustwording van communiceren aan bod, het herkennen van verbale- en non verbale communicatie, leren om je kwetsbaar op te stellen en bij jezelf te blijven. Ik raad het iedereen aan!

Renaud

Wat mij is deze training het meest heeft aangesproken is hoe om te gaan met vragen/project waar ik normaal ja"op zou zeggen. Het is handig om deze training te volgen.

Senna

Een zeer nuttige training met confronterende momenten, die je de nodige handvatten geeft om hier verder mee aan de slag te gaan. De praktische oefeningen in combinatie met begrijpelijke theorie in... Een zeer nuttige training met confronterende momenten, die je de nodige handvatten geeft om hier verder mee aan de slag te gaan. De praktische oefeningen in combinatie met begrijpelijke theorie in een veilige omgeving vond ik erg fijn.

Koen

Persoonlijke, kleine setting met de focus op de persoon en een zeer deskundige trainer. Top training, zeker een aanrader! Mijn volgende training zou ik het liefst dieper ingaan op gesprekstechnieken.

Ik vond de rollenspellen en de psychologische theorie heel fijn. De training was goed voorbereid en is goed toe te passen in praktijk. Door de kleine groep is iedereen aanbod gekomen.

Ed Idsinga

De manier van het overbrengen van kennis door de trainer, vond ik erg fijn. De sessie heeft mij geholpen door concrete theorie waar ik op de werkvloer echt wat mee kan.

Rene Van Ginkel

Wat mij heeft aangesproken is de balans tussen theorie, praktijk, oefenen en tijd en ruimte voor persoonlijke situaties. Erik zorgde voor een goede sfeer. De sessie is fijn als je handvatten kan... Wat mij heeft aangesproken is de balans tussen theorie, praktijk, oefenen en tijd en ruimte voor persoonlijke situaties. Erik zorgde voor een goede sfeer. De sessie is fijn als je handvatten kan gebruiken binnen een adviesrol.

Marcel Pahladsingh

Wat ik heb meegenomen is zeker de quote 'growth begins at the ends of your comfortzone'. Sales is meer gericht op vertrouwen wederzijds respect. Goede sessie om aan te raden!

aarti karmemich

Heb ontzettend veel handvaten meegekregen die ik zeker in het veld kan gebruiken. In zo een korte tijd ben ik toch ontzettend veel wijzer geworden.
Een training op de nieuwe campus is zeker...
Een training op de nieuwe campus is zeker iets wat ik zou willen doen.
ERG FIJN!