YEARTH

Duidelijke training en een kleine groep (ideaal), hierdoor veel ruimte voor eigen inbreng en veel heldere handvatten in echte situaties door de rollenspellen. Zeker een training om aan te raden!

Marlies

Als je er aan toe bent om je soft skills te verbeteren, is dit een hele goede en fijne training. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en was gericht op mijn behoeftes.

Marianne

De wijze waarop de trainer zo goed weet hoe ze precies de belangrijkste punten weet te vinden bij iedereen in de groep en deze weet om te zetten in ieders persoonlijke doel, vond ik fantastisch. De... De wijze waarop de trainer zo goed weet hoe ze precies de belangrijkste punten weet te vinden bij iedereen in de groep en deze weet om te zetten in ieders persoonlijke doel, vond ik fantastisch. De training heeft veel inzicht gegeven.

Nick Huiberts

Wat mij tijdens deze training het meest heeft aangesproken is de praktische wijze waarin de stof werd behandeld. Zeer leerzame en interessante training, heel interactief met een leuke sympathieke... Wat mij tijdens deze training het meest heeft aangesproken is de praktische wijze waarin de stof werd behandeld. Zeer leerzame en interessante training, heel interactief met een leuke sympathieke trainer.

Marinus

Wat mij in de training heeft aangesproken is de persoonlijke benadering met professionele en kritische feedback waar handvatten uit voort komen. Zeker een training die ik een ander kan aanbevelen!

Jorien Zuurendonk

De gesprekstechnieken hebben mij het meest aangesproken in deze training. Goede vorm van trainen en een uitdagend programma waar ik wat mee kan. Zeker een training om aan te raden!

Wat ik erg prettig vond is de kleine groep en de goede mix tussen theorie en praktijk. Je krijgt de kans veel van elkaar te leren omdat er wordt ingespeeld op vragen ui de groep.

Monique

In deze training komt heel duidelijk de bewustwording van communiceren aan bod, het herkennen van verbale- en non verbale communicatie, leren om je kwetsbaar op te stellen en bij jezelf te blijven.... In deze training komt heel duidelijk de bewustwording van communiceren aan bod, het herkennen van verbale- en non verbale communicatie, leren om je kwetsbaar op te stellen en bij jezelf te blijven. Ik raad het iedereen aan!

Sven

Een hele fijne en goede training, 'de dag vliegt voorbij' en ik heb mijn leerdoelen behaald. Vooral het bespreken van je eigen problematiek heeft mij aangesproken. Zeker een training om aan te... Een hele fijne en goede training, 'de dag vliegt voorbij' en ik heb mijn leerdoelen behaald. Vooral het bespreken van je eigen problematiek heeft mij aangesproken. Zeker een training om aan te bevelen.

Alle handvatten en modellen die je helpen hij het leiderschap maar vooral de groepsdynamiek hebben mij het meest aangesproken in deze training. De stof is direct toepasbaar in de praktijk, waardoor... Alle handvatten en modellen die je helpen hij het leiderschap maar vooral de groepsdynamiek hebben mij het meest aangesproken in deze training. De stof is direct toepasbaar in de praktijk, waardoor je de theorie beter kan opnemen. We hebben veel van elkaar geleerd met dank aan Liz.