YEARTH

Dhayrone

De stof en het tempo van de training spraken mij erg aan. De training is zeer informatief en trainer nam de tijd om hetgeen wat wij uit de training wilde halen. Veel van geleerd, zeker een aanrader.

De trainer gaat de diepte in. Geen oppervlakkige gesprekken maar diepgaande oefeningen. Een zéér persoonlijke benadering, zeker als je je kwetsbaar durft op te stellen. Ik zou deze training zeker... De trainer gaat de diepte in. Geen oppervlakkige gesprekken maar diepgaande oefeningen. Een zéér persoonlijke benadering, zeker als je je kwetsbaar durft op te stellen. Ik zou deze training zeker aanraden!

Charlotte Hulstaert

Zeker aan te raden! Vooral vanwege de kleine groep, vooral veel doen en daardoor zeer effectief. Ook als observator leer je erg veel, de trainer neemt je mee en was zeer enthousiast.

Een aanrader voor leidinggevenden die een team in beweging willen krijgen. De training heeft een persoonlijke benadering en spiegels door goede feedback op de casussen. Ik heb veel aan deze training... Een aanrader voor leidinggevenden die een team in beweging willen krijgen. De training heeft een persoonlijke benadering en spiegels door goede feedback op de casussen. Ik heb veel aan deze training gehad.

Rachel Rigters

Ik vond het fijn dat er ingegaan werd op praktijk situaties. De trainer gaf ook heel veel tips en handvatten die gelijk toegepast kunnen worden. Doen! Super training, je leert echt heel veel!

Wat mij heeft aangesproken zijn de inhoudelijk persoonlijke onderwerpen die verder uitgelicht worden. Er is aandacht besteed aan het bewust zijn van je jezelf en anderen. Goede inhoudelijke training... Wat mij heeft aangesproken zijn de inhoudelijk persoonlijke onderwerpen die verder uitgelicht worden. Er is aandacht besteed aan het bewust zijn van je jezelf en anderen. Goede inhoudelijke training waarin de juiste onderwerpen aan bod komen.

Carola

Het samenwerken in een kleine groep vond ik erg fijn, we hebben veel van elkaar kunnen leren. Ook heb ik veel inzicht gekregen in de stijlen, welke stijl denk ik te hebben en wat past nou echt bij... Het samenwerken in een kleine groep vond ik erg fijn, we hebben veel van elkaar kunnen leren. Ook heb ik veel inzicht gekregen in de stijlen, welke stijl denk ik te hebben en wat past nou echt bij mij,

Agnes

Een leerzame training! Wat ik prettig vond is het praktisch leren, waarbij voorbeelden uit de praktijk meegenomen kunnen worden. Ook de leuke, kleine groep heeft ervoor gezorgd dat je open kan... Een leerzame training! Wat ik prettig vond is het praktisch leren, waarbij voorbeelden uit de praktijk meegenomen kunnen worden. Ook de leuke, kleine groep heeft ervoor gezorgd dat je open kan spreken.

Miranda Lem

Wat mij echt heeft aangesproken tijdens de training is dat je je kwetsbaar mag opstellen, er is geen goed of fout en een veilige sfeer om vrijuit te spreken. Ik zou graag nog een keer samenkomen met... Wat mij echt heeft aangesproken tijdens de training is dat je je kwetsbaar mag opstellen, er is geen goed of fout en een veilige sfeer om vrijuit te spreken. Ik zou graag nog een keer samenkomen met de groep!

Harold

Het bewust worden van verschillende communicatie stijlen en de manier van feedback geven en ontvangen heeft mij het meest aangesproken. Zeer interessante training en soms wat confronterend, daardoor... Het bewust worden van verschillende communicatie stijlen en de manier van feedback geven en ontvangen heeft mij het meest aangesproken. Zeer interessante training en soms wat confronterend, daardoor juist een echte aanrader.