Tijdens de training was er een ongedwongen sfeer, alles was bespreekbaar en werd goed opgepakt. De trainer is erg goed in de uitleg en het plaatsen in de context. Ik zou deze training zeker...Tijdens de training was er een ongedwongen sfeer, alles was bespreekbaar en werd goed opgepakt. De trainer is erg goed in de uitleg en het plaatsen in de context. Ik zou deze training zeker aanbevelen.
Inge Van Dijk
Handvatten tot leidinggeven en de manier van training geven hebben mij tijdens deze training het meest aangesproken. Ik zou de training zeker aanraden, voor iedereen in een leidinggevende functie of...Handvatten tot leidinggeven en de manier van training geven hebben mij tijdens deze training het meest aangesproken. Ik zou de training zeker aanraden, voor iedereen in een leidinggevende functie of binnen een functie waarin je indirect leiding geeft.
Harold
Het bewust worden van verschillende communicatie stijlen en de manier van feedback geven en ontvangen heeft mij het meest aangesproken. Zeer interessante training en af en toe wat confronterend....Het bewust worden van verschillende communicatie stijlen en de manier van feedback geven en ontvangen heeft mij het meest aangesproken. Zeer interessante training en af en toe wat confronterend. Zeker een aanrader!
Junaidy
Door de betrokkenheid en kennis van de trainer, de persoonlijke benadering en diepgang van de training, heb ik veel van de training opgestoken. Goede training om te volgen als leidinggevende.
Fernanda Visser
Je krijgt tijdens deze tweedaagse training veel inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goed advies. Veel oefenen met gesprekken en de mogelijkheid om je praktijksituatie hierin mee te...Je krijgt tijdens deze tweedaagse training veel inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goed advies. Veel oefenen met gesprekken en de mogelijkheid om je praktijksituatie hierin mee te nemen zijn waardevol.
Lianne Roelofs
Milko bracht de stof van de opleiding met veel passie over! Daarom was het boeiend en leuk om te volgen. Verschil tussen de eerste en tweede dag vond ik erg groot. De eerste dag bestond uit veel...Milko bracht de stof van de opleiding met veel passie over! Daarom was het boeiend en leuk om te volgen. Verschil tussen de eerste en tweede dag vond ik erg groot. De eerste dag bestond uit veel algemene theorie die ik zelf al kende en daarom minder interessant voor mij. Ook duurde de opbouw in de ochtend naar mijn mening erg lang. De tweede dag vond ik leuk en hebben we de relevante theorie in de praktijk uitgeprobeerd. Dit heb ik als erg nuttig en leerzaam ervaren. Milko heeft de dagen echt gedragen.
Norbert Slippens
Een zeer goede en nuttige training waarbij de geleerde theorie en praktische oefeningen goed aansluit in de praktijkervaring in mijn huidige baan. Een leuke energierijke trainer die met passie de...Een zeer goede en nuttige training waarbij de geleerde theorie en praktische oefeningen goed aansluit in de praktijkervaring in mijn huidige baan. Een leuke energierijke trainer die met passie de trainingen begeleiden. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en zal zeker volgend jaar nog een training bij YEARTH gaan volgen
Angelique Hulspas
Wat mij in deze training het meest heeft aangesproken, is de samenstelling van de groep en de opzet van de training. Zeker een training om aan te raden, voor iedereen.
Cindy Oudshoorn
Ik zou de training zeker aanraden, ik heb in deze twee dagen zo veel geleerd. Veel goede tips, een goede uitleg van de trainer en een leuke groep waarbij ik mij om mijn gemak voelde om alles te...Ik zou de training zeker aanraden, ik heb in deze twee dagen zo veel geleerd. Veel goede tips, een goede uitleg van de trainer en een leuke groep waarbij ik mij om mijn gemak voelde om alles te kunnen zeggen.
Patrick
De invulling door de trainer waardoor er een positieve dynamiek ontstond tussen de leerstof en de medecursisten vond ik erg fijn. Zeker een aanrader. De training geeft inzicht in je eigen manier van...De invulling door de trainer waardoor er een positieve dynamiek ontstond tussen de leerstof en de medecursisten vond ik erg fijn. Zeker een aanrader. De training geeft inzicht in je eigen manier van beïnvloeden en mogelijke "tekortkomingen “ die je naar aanleiding van deze training verder kunt ontwikkelen