YEARTH

Fred Smit

Wie, wat, weet vragen sprak mij erg aan in deze training professioneel account management. Ik zou aan anderen meegeven dat dit een waardevolle en nuttige training is en ik kan 'm zeker aanbevelen.

Levine van Kats

Ik ben het meest aangesproken door de kleine groep mensen en de persoonlijke aandacht voor ieder zijn achtergrond. Ik zou zeggen anderen zeggen deze training ook te doen, dus kan dit echt aanbevelen.

Maaike

Goede prettige manier van uitleggen en interactie waardoor het heel erg leerzaam is en gelijk toepasbaar is. Een training die ik zeker kan aanbevelen en andere zou vertellen vooral te doen.

Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige sfeer en direct toepasbaar in dagelijks werk. Ik zou de... Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige sfeer en direct toepasbaar in dagelijks werk. Ik zou de training aanraden aan anderen.

Bert Buigel

Ik ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doen!! Echt een prima training.

Maarten van Dinther

Het sprak mij aan dat de training op maat is en veel vrijheid geeft in je eigen inbreng. Ik raad anderen aan om dit zeker ook te doen, inzicht en hulp zijn handig.

Bianca Versteeg

Wat ik goed vond van de training is dat ze inspelen op persoonlijke behoefte, mensen een spiegel voorhouden en goed doorvragen. Ik kan deze training time management aan iedereen aanbevelen.

Hester

De flexibiliteit van de trainer en het persoonlijk karakter van de onderwerpen en gesprekken heeft mij het meest aangesproken. Ik zou tegen anderen zeggen dat het zinvol is als je wilt reflecteren... De flexibiliteit van de trainer en het persoonlijk karakter van de onderwerpen en gesprekken heeft mij het meest aangesproken. Ik zou tegen anderen zeggen dat het zinvol is als je wilt reflecteren op hoe je je werk eigenlijk doet.

Cheryl

Wat mij het meest heeft aangesproken is het inzicht in verkoopgesprekken, hoe te leiden in een gesprekken en hoe je behoeftes achterhaald. Een leuke, leerzame training om beteren verkoop... Wat mij het meest heeft aangesproken is het inzicht in verkoopgesprekken, hoe te leiden in een gesprekken en hoe je behoeftes achterhaald. Een leuke, leerzame training om beteren verkoop doelen/gesprekken te behalen.

Ik heb inzicht gekregen in hoe je team aan te sturen als leider door middel van handvatten en tools en gesprekstechnieken. Ook reflectie in eigen handelen gekregen. Hele goede trainster die jou... Ik heb inzicht gekregen in hoe je team aan te sturen als leider door middel van handvatten en tools en gesprekstechnieken. Ook reflectie in eigen handelen gekregen. Hele goede trainster die jou helpt met jouw doelen. Sluit goed aan op de praktijk, je kunt er direct mee aan de slag.