Wat ik anderen zou vertellen? Positieve benadering van de verschillende aanpak die zeker samenhang hebben om leiding te geven. Tegen anderen zou ik zeggen doen! Ik kan deze training echt aanbevelen.
Mark
Wat mij het meeste heeft aangesproken is de connectie tussen mij en de trainer. Ik zou anderen aan raden om deze training ook te volgen. Dus zou zeggen dit vooral te doen, je wordt er beter van.
Eugenie
Ik ben het meest aangesproken door de afwisseling tussen theorie en praktijk, behandelen van ieders leerdoelen (zoveel mogelijk), alle mogelijkheid om even van het 'programma' af te wijken. Ik kan...Ik ben het meest aangesproken door de afwisseling tussen theorie en praktijk, behandelen van ieders leerdoelen (zoveel mogelijk), alle mogelijkheid om even van het 'programma' af te wijken. Ik kan dit zeker aanbevelen.
De training had goede inhoud, een goede trainer en een kleine groep waardoor het persoonlijker was en meer diepgang. Goede training om meer bewustwording te creëren en meer uit jezelf te halen.
Ton van Ravensteijn
De manier waarop je denkt is alles bepalend! dat is mij het meest bijgebleven. Mijn mindset heeft mij tot nu toe tegen gehouden echt succesvol te zijn. Super bedankt voor de training Erik!
dion helmich
Wat een fijne training, ik heb er meer aan gehad dan ik vooraf had bedacht. Ik dacht dat ik al behoorlijk gericht was op een goede midset, maar ik ben nu weer even wakker geschut!
marco wevers
Ik zou dit soort trainingen echt wel vaker willen doen. Sommige inhoud kende ik misschien al wel een beetje, maar het frist alles een keer op en geeft ook veel nieuwe inzichten.
Ronnie Hermans
De training heeft mij heel erg geïnspireerd! Goed om te weten wat voor invloed het brein heeft op het behalen van successen, ik zou het iedereen aanraden om deze training een keer te volgen!
Emile Postma
Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Als je een stap verder wilt maken in je carrieere en eigenlijk gewoon je leven, dan moet je een keer een training gevolgd hebben bij Erik van Gend....Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Als je een stap verder wilt maken in je carrieere en eigenlijk gewoon je leven, dan moet je een keer een training gevolgd hebben bij Erik van Gend. Hij brengt je echt de juiste inzichten.
Ben Hartering
Ik heb de training heel goed ervaren het was een leuke groep en een inspirerende trainer. Ik heb met name veel gehad aan de praktijkvoorbeelden, fijn om bepaalde dingen te herkennen bij andere...Ik heb de training heel goed ervaren het was een leuke groep en een inspirerende trainer. Ik heb met name veel gehad aan de praktijkvoorbeelden, fijn om bepaalde dingen te herkennen bij andere deelnemers.