YEARTH

erwin agterhuis

Heel erg leuk om hier deelgenoot van te kunnen en mogen zijn. het heeft me weer inzichten gegeven die ik kan gebruiken in mijn werk maar ook mijn dagelijkse leven. Vooral doen!

Johnny Trul

Heel erg leuk om deze training te volgen, ik kan dit aan iedereen aanbevelen. Wat beter kon? ik zou wel willen dat het langer had geduurd, maar dat is denk ik ook een keuze van onze organisatie.

roy zwiers

Super leuke en inspirerende sessie waar ik weer nieuwe eye openers heb gekregen om direct mee aan de slag te gaan. Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen, vooral doen!

Willem Mulder

Ik ben vandaag echt geïnspireerd! Na een langere tijd geen trainingen meer te hebben gevolgd heb ik nu weer ingezien hoeveel ik er aan heb gehad. Ik ben blij hierbij aanwezig geweest te zijn.

henk jan Sanders

Wat ik hiervan vond in 30 woorden? Eigenlijk kan ik het samenvatten in 4 woorden; inspirerende, interessant en vooral doen! Ik kan deze training aan iedereen aanraden en zou het zelf ook vaker... Wat ik hiervan vond in 30 woorden? Eigenlijk kan ik het samenvatten in 4 woorden; inspirerende, interessant en vooral doen! Ik kan deze training aan iedereen aanraden en zou het zelf ook vaker willen doen.

eimert groen

Wat een goeie training, heel inspirerend hoe het werd overgebracht en de manier waarop het programma in elkaar is gezet sprak mij ook erg aan. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen!

shahin selahvarzi

Super leuk om een training van Erik van Gend te volgen bij YEARTH Academy. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen en zou zelf ook vaker dit soort trainingen willen doen. Heel fijn dat ik voor een... Super leuk om een training van Erik van Gend te volgen bij YEARTH Academy. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen en zou zelf ook vaker dit soort trainingen willen doen. Heel fijn dat ik voor een organisatie werk waar dit mogelijk is.

Henri Nijs

Mijn ervaring met deze training was heel goed. Ik heb weer nieuwe inzichten gekregen en vooral veel Eye openers. Heel erg leuk om mee te maken en ik kan dit aan iedereen aanbevelen.

michel van zadelhoff

Erik van Gend en YEARTH Academy bedankt! Dit was super leuk en inspirerend. Ik hoop dat ik vaker trainingen mag volgen en zie er naar uit om aan de slag te gaan met wat ik geleerd heb.

Ramon Vliegenthart

Ik vond deze training heel goed. Over de inhoud, niveau en de trainer; allemaal zeer over te spreken en zeker aan te bevelen aan anderen. Erik van Gend is een hele inspirerende trainer die beschikt... Ik vond deze training heel goed. Over de inhoud, niveau en de trainer; allemaal zeer over te spreken en zeker aan te bevelen aan anderen. Erik van Gend is een hele inspirerende trainer die beschikt over bijzonder veel kennis.