Ik vond het een inspirenede training, het belang van een positieve mindset heeft mij zeker aan het denken gezet zeker omdat je hiermee meer uit je dag kan halen! een echte eye opener!
Mitchel Gelens
Tijdens de training herkende ik een aantal onderdelen vanuit mijn sportachtergrond. Vooral het onderdeel en de voorbeelden van het creeren van een sterke mindset gaven mij veel energie. Goed om te...Tijdens de training herkende ik een aantal onderdelen vanuit mijn sportachtergrond. Vooral het onderdeel en de voorbeelden van het creeren van een sterke mindset gaven mij veel energie. Goed om te doen met het team om met elkaar te kijken naar de ideale samenstelling.
Moos Blom
De sessie was inspirerend, motiverend en geeft een goede visie voor je persoonlijke ontwikkeling op de toekomst! De trainer brengt informatie duidelijk en helder over, wat zorgt voor een fijne en...De sessie was inspirerend, motiverend en geeft een goede visie voor je persoonlijke ontwikkeling op de toekomst! De trainer brengt informatie duidelijk en helder over, wat zorgt voor een fijne en eerlijke sfeer! Zeker een aanrader!
Massih Wadudjar
Deze training heb ik al zeer interessant en zeker leerzaam ervaren, het heeft mij een andere blik gegeven over hoe ik positiever de dag door kom. Zeker een aanrader voor andere teams!
Wouter Janssens
Perfecte en motiverende training, veel geleerd van Erik. Hij heeft een inspirerende energie en weet het goed over te brengen. Ik ben dankbaar voor de training, veel opgehelderd. Kijk ernaar uit om...Perfecte en motiverende training, veel geleerd van Erik. Hij heeft een inspirerende energie en weet het goed over te brengen. Ik ben dankbaar voor de training, veel opgehelderd. Kijk ernaar uit om nog een training bij te wonen.
Dieke van Bolderen
Ik heb de training ervaren als leerzaam en heel erg motiverend. Het heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven. Het belang van een positieve mindset is zeker duidelijk geworden! Ik zal er in het...Ik heb de training ervaren als leerzaam en heel erg motiverend. Het heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven. Het belang van een positieve mindset is zeker duidelijk geworden! Ik zal er in het dagelijkse leven zeker veel aan hebben.
Dennis Heldoorn
Heel fijn om te leren hoe je meer uit je dag kan halen, zonder dat je daar alles voor om moet gooien. Zeer inspirerend, en helpt om te groeien als persoon in zowel werksituaties als privésituaties!
Masai Grashuis
Erg inspirerende training. Ik ben heel erg gemotiveerd en kan door de training m'n focus beter vinden. Wat mij het meest aangesproken heeft is het onderscheid kunnen maken in wat belangrijk is.
Dilek
Ik heb deze training als leerzaam ervaren, het creeen van een positieve focus kan er voor zorgen dat ik meer uit mijn dag haal. Ik ga dit zeker in de praktijk brengen.
Sander
De combinatie van Erik samen met de informatie die hij verschaft maakt de training een succes. De inhoud van de training sluit perfect aan op de grootste uitdaging binnen onze organisatie! Wij...De combinatie van Erik samen met de informatie die hij verschaft maakt de training een succes. De inhoud van de training sluit perfect aan op de grootste uitdaging binnen onze organisatie! Wij hebben een aantal bruikbaar handvatten meegekregen waar we direct mee aan de slag kunnen! Zeker aan te raden!