Het was een waanzinnig interessante, interactieve training. Heel veel diepgang en interesse in de deelnemer als persoon. Veel food for thought, ik had er nog uren langer over kunnen sparren. Erik is...Het was een waanzinnig interessante, interactieve training. Heel veel diepgang en interesse in de deelnemer als persoon. Veel food for thought, ik had er nog uren langer over kunnen sparren. Erik is een motivator, een inspirerende spreker.
Abubakr
Super leuke training! De trainer Erik heb ik als zeer inspirerend ervaren. De training heeft mij zeker aan het denken gezet. Ik zou deze training zeker aan anderen teams aanraden.
Birol
De training was inspirerend! het brengt je op andere ideeën. Een eye-opener! De inhoud is duidelijk, wordt logisch verteld wat het toepasbaar maakt in de praktijk. Daarnaast is het anders dan andere...De training was inspirerend! het brengt je op andere ideeën. Een eye-opener! De inhoud is duidelijk, wordt logisch verteld wat het toepasbaar maakt in de praktijk. Daarnaast is het anders dan andere trainingen. De stof is relevant en wordt uit de praktijk gehaald in plaats van uit een theorieboek.
Willem Jan te Loo
Duidelijke doelen stellen, stress verminderen, zelf leiderschap nemen over je eigen leven. Allemaal punten die herkenbaar zijn. Door de manier waarop Erik de training gaf heb ik nieuwe tools...Duidelijke doelen stellen, stress verminderen, zelf leiderschap nemen over je eigen leven. Allemaal punten die herkenbaar zijn. Door de manier waarop Erik de training gaf heb ik nieuwe tools gekregen om tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden toe te passen.
Nick Vos
Ik vond het heel inspirerend, de manier waarop het werd gebracht, heel enthousiast. YEARTH Academy / Erik van Gend geeft heel concrete punten mee die goed aansluiten op de belevingswereld van de...Ik vond het heel inspirerend, de manier waarop het werd gebracht, heel enthousiast. YEARTH Academy / Erik van Gend geeft heel concrete punten mee die goed aansluiten op de belevingswereld van de groep. Uit deze sessie komen mensen meteen met meer energie, concrete handvaten.
Tycho ter Hoeven
Ik heb na deze training meer inzicht verkregen over hoe ik met een positieve mindset meer uit mijn dag kan halen, ik zou deze training zeker aan andere teams aanraden.
Tim
Wat een eye-opener! De training heeft mij handvatten gegeven om toe te gaan passen. Hierdoor ben ik gemotiveerd om daadwerkelijk actie te ondernemen. De training geeft je een nieuwe kijk op zaken...Wat een eye-opener! De training heeft mij handvatten gegeven om toe te gaan passen. Hierdoor ben ik gemotiveerd om daadwerkelijk actie te ondernemen. De training geeft je een nieuwe kijk op zaken waarvan je dacht dat je het al wist. Heel motiverend!
Lars Otten
Wat mij het meest heeft aangesproken is dat het op een krachtige manier is gegeven, ik ga zeker met meer energie de dag in en kan dit dan ook zeer aan anderen aanbevelen.
Julien
Ik heb de sessie als zeer inspirerend ervaren, de interactie tussen de trainer en het team was erg leuk! Ik zou deze training zeker aan anderen aanraden! een echte eye opener.
Jeroen
Door samen met ons team te kijken naar nieuwe mogelijkheden en het creëren van een optimale focus kunnen we elkaar versterken. De training was erg motiverend en inspirerend en opent nieuwe deuren!