YEARTH

Floortje

Wat mij het meeste aansprak in de training is de fijne, vertrouwelijke en warme sfeer. Het zorgt ervoor dat je je opent en ontzettend op je gemak voelt. De training is gecreëerd op basis van kennis... Wat mij het meeste aansprak in de training is de fijne, vertrouwelijke en warme sfeer. Het zorgt ervoor dat je je opent en ontzettend op je gemak voelt. De training is gecreëerd op basis van kennis en kunde, met een trainer die in staat heel snel een scherpe persoonlijke analyse kan maken en je handvatten geeft om te ontwikkelen.

Jeanine Tukker

Super training! Ik vond het inhoudelijk heel sterk, niet gecompliceerd maar toepasbaar. Door de gegeven voorbeelden en inzichten kan ik dit direct op mijn eigen levensstijl reflecteren. Heel... Super training! Ik vond het inhoudelijk heel sterk, niet gecompliceerd maar toepasbaar. Door de gegeven voorbeelden en inzichten kan ik dit direct op mijn eigen levensstijl reflecteren. Heel verhelderend en de training zet je echt aan het denken.

Sanne van Eijck

Wat mij het meeste aansprak in de sessie was de expertise van de trainer en zijn sterke manier van communiceren wat direct zorgde voor veel enthousiasme. Ik zou deze inspirerende training zeker... Wat mij het meeste aansprak in de sessie was de expertise van de trainer en zijn sterke manier van communiceren wat direct zorgde voor veel enthousiasme. Ik zou deze inspirerende training zeker aanraden aan anderen

Jan van der Kraan

Het verhaal dat ik heb gehoord klopt helemaal, het gaat inderdaad om de juiste mindset. Mooi verhaal hier kan ik wat mee. Ik kan de training zeker aan anderen aanbevelen.

Guido Elfferich

Wat mij het meeste aansprak in de training was de interactie van de trainer met de deelnemers samen et de inhoud. De adviezen zorgen ervoor dat er gelijk handvatten ontstaan om mee aan de slag te... Wat mij het meeste aansprak in de training was de interactie van de trainer met de deelnemers samen et de inhoud. De adviezen zorgen ervoor dat er gelijk handvatten ontstaan om mee aan de slag te gaan. Ik raad deze training zeker aan!

Anjo Schimmel

Ik kan deze training echt aan anderen aanbevelen, leuk om als team hieraan deel te mogen nemen. Wat mij het meest heeft aangesproken waren de onderzoeksresultaten en de manier waarop Erik de... Ik kan deze training echt aan anderen aanbevelen, leuk om als team hieraan deel te mogen nemen. Wat mij het meest heeft aangesproken waren de onderzoeksresultaten en de manier waarop Erik de informatie overbrengt.

Rick

Ik vind dit een hele duidelijke, leuke en leerzame training. Goed verhaal, heel inspirerend en motiverend, sterke onderbouwing en heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik kan dit zeker aan anderen... Ik vind dit een hele duidelijke, leuke en leerzame training. Goed verhaal, heel inspirerend en motiverend, sterke onderbouwing en heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik kan dit zeker aan anderen aanbevelen!

Frank Keuchenius

Wat mij het meeste aanspraak in de training was de positiviteit die werd uitgelegd en toegpast. De trainer wist iedereen direct te motiveren en te inspireren op basis van zijn oprechtheid.

Simon

Het was een inspirerende sessie! Het was heel motiverend, Erik is een prettige trainer. Ik heb geleerd dat focus en mindset mij kunnen aanzetten tot het behalen van topprestaties. Echt een aanrader!

Richard Hietbrink

Het was een volledige en complete training waarin duidelijk naar voren kwam hoe je zelf voor een optimale en positieve mindset kan zorgen. De vrije stijl van de trainer zorgde voor een goede en open... Het was een volledige en complete training waarin duidelijk naar voren kwam hoe je zelf voor een optimale en positieve mindset kan zorgen. De vrije stijl van de trainer zorgde voor een goede en open sfeer binnen de groep.