YEARTH

Stella

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was de persoonlijke aanpak. De trainer haakt goed in op de persoonlijke leerwensen. De training is echt een aanrader om te... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was de persoonlijke aanpak. De trainer haakt goed in op de persoonlijke leerwensen. De training is echt een aanrader om te volgen.

Lotte

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was dat er veel ruimte was om casussen te bespreken. Er waren veel goede voorbeelden uit de praktijk. Als je in je werkfunctie veel te maken hebt... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was dat er veel ruimte was om casussen te bespreken. Er waren veel goede voorbeelden uit de praktijk. Als je in je werkfunctie veel te maken hebt met klanten met verschillende belangen, leer je in deze training hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Sandra Zimny

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Communiceren was de persoonlijke aanpak en het oefenen met elkaar. Ik zou een ander zeker aanraden om deze training Effectief... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Communiceren was de persoonlijke aanpak en het oefenen met elkaar. Ik zou een ander zeker aanraden om deze training Effectief Communiceren te volgen.

Kay Marks

De training doen en ervaren zorgt ervoor dat je enorm veel leert. Ik heb dan ook veel handvatten gekregen om praktijksituaties anders te kunnen aanpakken. De groepsdynamiek tijdens de training was... De training doen en ervaren zorgt ervoor dat je enorm veel leert. Ik heb dan ook veel handvatten gekregen om praktijksituaties anders te kunnen aanpakken. De groepsdynamiek tijdens de training was heel fijn. Ik zou de training zeker aanraden.

De training had een hele goede opzet. Het was heel leerzaam en er ontstond een hele goede sfeer in de groep. Ik heb enorm veel bruikbare informatie en handvatten gekregen. De afwisseling tussen... De training had een hele goede opzet. Het was heel leerzaam en er ontstond een hele goede sfeer in de groep. Ik heb enorm veel bruikbare informatie en handvatten gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was heel fijn. Een echte aanrader.

Ilse

Een hele leuke en waardevolle training waarin ik veel inzicht en handvatten heb gekregen. De combinatie tussen theorie en praktijk was heel fijn en we hadden een hele leuke groep waarin een veilige... Een hele leuke en waardevolle training waarin ik veel inzicht en handvatten heb gekregen. De combinatie tussen theorie en praktijk was heel fijn en we hadden een hele leuke groep waarin een veilige sfeer hing. Dank aan de trainer voor alle achtergrondinformatie over de onderwerpen.

Richard de Ruijter

Tijdens deze training vond ik vooral de persoonlijke benadering heel fijn. Er was veel ruimte voor eigen invulling en praktijkvoorbeelden. Echt aan te raden als je wil leren en praktijkgericht aan... Tijdens deze training vond ik vooral de persoonlijke benadering heel fijn. Er was veel ruimte voor eigen invulling en praktijkvoorbeelden. Echt aan te raden als je wil leren en praktijkgericht aan de slag wil gaan met jouw ontwikkeldoelstellingen.

Marjolein Zwerver

Deze training is zeker aan te bevelen. Ik heb er enorm veel van geleerd. Vooral de persoonlijke reflectie en handige tips die ik heb gekregen waren heel fijn. Daarbij was er veel ruimte voor... Deze training is zeker aan te bevelen. Ik heb er enorm veel van geleerd. Vooral de persoonlijke reflectie en handige tips die ik heb gekregen waren heel fijn. Daarbij was er veel ruimte voor samenwerking met andere mensen in de groep, waardoor je zowel van de trainer als van elkaar kunt leren.

Tess

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit waren de inzichten die je zelf maar ook door anderen krijgt. De processen die je zelfontwikkeling helpen. Het is een... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit waren de inzichten die je zelf maar ook door anderen krijgt. De processen die je zelfontwikkeling helpen. Het is een super fijne en goede training als je vastloopt of ergens tegenaan loopt.

Peter

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Leiderschap waren de praktijkoefeningen, de goede afwisseling theorie & praktijk. Fijn om met 1 vaste, kleine groep het proces... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Leiderschap waren de praktijkoefeningen, de goede afwisseling theorie & praktijk. Fijn om met 1 vaste, kleine groep het proces door te gaan.