YEARTH

Deze training is een echte aanrader als je het lastig vindt om te handelen in conflictsituaties. Ik heb heel veel geleerd die ik gelijk kan toepassen in mijn gedrag en communicatie tijdens... Deze training is een echte aanrader als je het lastig vindt om te handelen in conflictsituaties. Ik heb heel veel geleerd die ik gelijk kan toepassen in mijn gedrag en communicatie tijdens conflicten of om een conflict te kunnen voorkomen.

Sophie van den Akker

Deze training is goud waard. De ervaring is ook voor iedereen anders en dat maakt het een heel persoonlijke training. Ik heb enorm veel inzicht gekregen in mezelf en anderen. Alle oefeningen en... Deze training is goud waard. De ervaring is ook voor iedereen anders en dat maakt het een heel persoonlijke training. Ik heb enorm veel inzicht gekregen in mezelf en anderen. Alle oefeningen en opdrachten waren heel fijn om te doen en ik heb er enorm veel van geleerd.

Dennis

Ik vond de training heel leerzaam, constructief, er was ruimte voor discussie en stof tot nadenken. Met de handvatten die ik heb gekregen kan ik zeker in praktijk aan de slag. Daarbij was de... Ik vond de training heel leerzaam, constructief, er was ruimte voor discussie en stof tot nadenken. Met de handvatten die ik heb gekregen kan ik zeker in praktijk aan de slag. Daarbij was de samenstelling in de groep heel fijn, was er veel openheid en heb ik enorm veel nieuwe inzichten mogen krijgen.

Victor de Graaff

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Onderhandelen Nieuwe Stijl waren de onderhandel strategieën. De trainer nam hier ook de tijd voor op verzoek. Goed om hier (ook los van je werk)... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Onderhandelen Nieuwe Stijl waren de onderhandel strategieën. De trainer nam hier ook de tijd voor op verzoek. Goed om hier (ook los van je werk) over na te denken.

Rene van den Burg

Tijdens de training hebben we veel verschillende situaties geleerd en daar geleerd mee om te gaan. Deze Effectief Communiceren training is echt een aanrader om jezelf te versterken. Een fijne... Tijdens de training hebben we veel verschillende situaties geleerd en daar geleerd mee om te gaan. Deze Effectief Communiceren training is echt een aanrader om jezelf te versterken. Een fijne training met een goede groep samenstelling.

Wat mij het meest heeft aangesproken in waren de open discussies met waardevolle inzichten. Ook de professionele begeleiding van de trainster sprak mij erg aan. De training is zeer waardevol.

Daniëlla Muntinga

Aanrader voor iedereen! Ik heb handige en praktische tools mogen ontvangen voor elke werkdag. Ik heb nu al stappen gemaakt en heel veel vertrouwen voor de toekomst gekregen door het inzicht dat ik... Aanrader voor iedereen! Ik heb handige en praktische tools mogen ontvangen voor elke werkdag. Ik heb nu al stappen gemaakt en heel veel vertrouwen voor de toekomst gekregen door het inzicht dat ik heb gekregen in hoe met bepaalde situaties om te gaan. Hele fijne training!

Marcel Wattimena

De training was heel goed en duidelijk. Heel leuk om te doen en ik heb er enorm veel van geleerd en er valt nog veel te leren wanneer ik het in praktijk zal brengen. De trainer was ook heel fijn en... De training was heel goed en duidelijk. Heel leuk om te doen en ik heb er enorm veel van geleerd en er valt nog veel te leren wanneer ik het in praktijk zal brengen. De trainer was ook heel fijn en de inhoud sterk. Een echte aanrader.

Bram Reitsma

Vanuit het bedrijf waar ik werk NewSkool heb ik deze training bij YEARTH Academy gevolgd. Zowel zakelijk als privé zeer waardevol. De mooie verdeling tussen individu te werk gaan en in... Vanuit het bedrijf waar ik werk NewSkool heb ik deze training bij YEARTH Academy gevolgd. Zowel zakelijk als privé zeer waardevol. De mooie verdeling tussen individu te werk gaan en in groepsverband. Veel aan persoonlijke doelen kunnen werken. Ik zal de training oprecht aanraden.

Gert de Wal

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de wijze van lesgeven en persoonlijke omgang met de cursisten onderling. De training geeft je inzichten om te werken aan een topteam hoe om te... Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de wijze van lesgeven en persoonlijke omgang met de cursisten onderling. De training geeft je inzichten om te werken aan een topteam hoe om te gaan met medewerkers.