De door de theorie ondersteunde rollenspelen en werkvormen vond ik me zeer aanspreker in de training praktisch leidinggeven. Aanrader voor de beginnende leider, je haalt er veel uit wat je in...De door de theorie ondersteunde rollenspelen en werkvormen vond ik me zeer aanspreker in de training praktisch leidinggeven. Aanrader voor de beginnende leider, je haalt er veel uit wat je in praktijk kan toepassen
Barry
Gesprekken met elkaar, s1, s2, s3 en s4. Enthousiaste leuke groep. Leerzaam en echt in de prakijk toepassen. Had het als positief ervaren, beter weten heo je dingen meot aangaan.
Bart
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Timemanagement waren de handvaten die ik heb meegekregen. Ook ben ik mij bewust geworden van mijn eigen gedrag. Ik zou deze training zeker aanraden.
Dijon
De persoonlijke aspect, en de cases om te oefenen wat hetgeen wat mij het meeste aansprak in de training coachend leiderschap. Heb er in de praktijk wat aan gehad en zou ik zeker andere aanbevelen.
Peter
In de training Onderhandelen Nieuwe Stijl heeft de goede afwisseling tussen theorie en praktijk in samenhang met de kleine groep mij het meeste aangesproken. Het is een fijne training waar je goed...In de training Onderhandelen Nieuwe Stijl heeft de goede afwisseling tussen theorie en praktijk in samenhang met de kleine groep mij het meeste aangesproken. Het is een fijne training waar je goed kunt oefenen met onderhandelen en je communicatie kunt verbeteren. Ik heb er veel van geleerd!
Tom
De training Onderhandelen Nieuwe Stijl is voor mij zeer waardevol geweest en heeft mij veel inzichten gegeven over de do's en don'ts in het onderhandelen. Door middel van de conceptuele raamwerken...De training Onderhandelen Nieuwe Stijl is voor mij zeer waardevol geweest en heeft mij veel inzichten gegeven over de do's en don'ts in het onderhandelen. Door middel van de conceptuele raamwerken en het praktisch oefenen hiermee heb ik mijn kennis kunnen verbreden.
Tim
Deze training was heel interessant en praktijkgericht. Ik heb er heel veel van geleerd en ik vond het fijn dat er tijdens de training ook heel veel ruimte was voor kennisdeling met de trainer en...Deze training was heel interessant en praktijkgericht. Ik heb er heel veel van geleerd en ik vond het fijn dat er tijdens de training ook heel veel ruimte was voor kennisdeling met de trainer en andere deelnemers. Heel waardevol.
Mieke Hesselink
Een training waar je energie van krijgt! Echt een hele fijne training die ik zeker zou aanraden. Er was een hele goede balans tussen theorie en oefenen voor de praktijk. Daarbij is de trainer heel...Een training waar je energie van krijgt! Echt een hele fijne training die ik zeker zou aanraden. Er was een hele goede balans tussen theorie en oefenen voor de praktijk. Daarbij is de trainer heel inspirerend en professioneel. Zeer interessant!
Danny
Alles wat je per dag leert neem je direct mee in de praktijk. Ben zeker te spreken over de training. Je komt er met een helderere visie uit als leider.
Martijn
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme 2.0 was dat we volledige de diepte in gingen, ook op persoonlijk vlak. Ik zou de training van de YEARTH Academy zeker aanraden aan...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme 2.0 was dat we volledige de diepte in gingen, ook op persoonlijk vlak. Ik zou de training van de YEARTH Academy zeker aanraden aan een ander.