- Product of service:
- Waterkefir
Fijne website en snelle levering
Verwerken van bestellingen prima. Helaas is de scoby die ik besteld heb het niet gaan doen.
Ik had na 2,5 jaar problemen met mijn yoghurtmaker, na een mail kreeg ik de keus, een nieuwe of na aftrek van het betaalde bedrag een luxe versie aanschaffen. Uitstekende service.
Goed bedrijf, super
Heb bij verschillende bedrijven al starters gekocht. Bij dit bedrijf gaat het ook daadwerkelijk goed ( het bereiden van kwark, yoghurt,kefir ect) Een aanbeveling
heel goed
Heerlijke yoghurt. Vlotte levering
Geweldige service, electrische yoghurtmaker werkte niet. Kreeg de gehele zending opnieuw toegestuurd. Ook fijne en snelle mailcontact.
Ik heb mijn bestelling niet geleverd gekregen.
Fantastische service en goede producten.
Op de foto van de website staat de rotpot waterslot met een deksel, waar die doorheen past - geleverd wordt die HELAAS zonder deksel. Ik ging ervan uit dat het waterslot met deksel komt en nu ben ik teleurgesteld.
Super snelle verzending
Een yoghurt maken besteld deze werd de volgende dag al geleverd en was netjes verpakt. Heel blij met deze twee liter yoghurt machine werkt perfect!
Geweldige service en lieve en vriendelijke medewerkers
Yoghurt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne website en snelle levering
Goed bedrijf, super
heel goed
Heerlijke yoghurt. Vlotte levering
Ik heb mijn bestelling niet geleverd gekregen.
Fantastische service en goede producten.
Super snelle verzending
Geweldige service en lieve en vriendelijke medewerkers