8.6 /10

checkbox92% beveelt Yoghurt.nl aan!

Marvin den Haan

Super goed .

Waterkefier

Plonie De Groot

SterSterSterSterLege ster

De filmpjes met instructies zijn helder. Sommige tips zouden duidelijker mogen. Bij sommige producten staat bijvoorbeeld wel dat je lang houdbare melk moet gebruiken de eerste keer en dat je daarna je eigen melksoort kunt kiezen. Bij andere producten staat dat niet. Snelle levering

Starter yoghurt, kwark en karnemelk

Helene Bos

Goede snelle levering. Inmiddels al een paar keer kefir gemaakt met een uitstekend resultaat.

EasiYo yoghurtmaker, kefir en Bulgaarse yoghurt startzakjes

Ct Teu

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Product (yoghurtmaker) is mogelijk goed, maar ik heb het verkeerde ontvangen. Klantenservice reageerde sloom en niet goed. Na 6 dagen maar besloten het terug te sturen in de hoop dat ik het hele bedrag snel terugkrijg , zonder dat 5 euro wordt ingehouden . Erg jammer en onnodig dat dit zo verlopen is

Luvele pure yoghurt maker 4x 400 ml potjes #210

Melanie Eggers

Staat bij mij 24/7 aan, wij eten als gezin een liter yoghurt per dag. Heel blij met mij aankoop

Product of service:
Kan ik bulgaarse yogurt starter bij jullie kopen.

M van Saarloos

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel en goed geregeld

Yoghurt pakket voor beginners

Ivan Vandersmissen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

vlotte levering, maar producten (yoghurt) niet optimaal. In theorie kan je 10 porties maken met één mengsel, maar in de praktijk loopt het al mis vanaf portie 2 (geen vaste yoghurt)

yoghurt naturel

Penelope Jones

heel lekker yoghurt

yoghurt met smaak

Anita Reuser

Heerlijke producten, snel geleverd

Yoghurt

Petra de Ruijter

Goed, mooi product, betaalbaar ook!

Yoghurtmaker + yoghurt, kwark en kefir starters

Jean paul de Lange

Goed en snelle service

Chiazaad

Rosanne Hoogendoorn

SterSterSterLege sterLege ster

Prima product, maar de levering was erg laat en helaas ook te laat voor hetgeen wij het product voor besteld hadden.

Yoghurtzakjes

Tamara Mardetko

Excellent

Vegan yogurt culture

Yoghurt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Yoghurt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2019

Yoghurt.nl

Yoghurt.nl heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de startersculturen voor het zelf maken van yoghurt, kefir en tal van andere producten. Door onze jarenlange ervaring en enthousiasme kunnen we producten van hoge kwaliteit leveren, en willen we jou ook graag motiveren om te genieten van alle gezondheidsvoordelen van zelfgemaakte yoghurt.

Postbus 87081

Ct Teu

Luvele pure yoghurt maker 4x 400 ml potjes #210

Melanie Eggers

Product of service:
Kan ik bulgaarse yogurt starter bij jullie kopen.

M van Saarloos

Anita Reuser

Heerlijke producten, snel geleverd

Yoghurt

Petra de Ruijter

Goed, mooi product, betaalbaar ook!

Yoghurtmaker + yoghurt, kwark en kefir starters

Jean paul de Lange