Bart Andreae

Had het verkeerde afleveradres ingevuld, Ben goed en heel snel geholpen.

Adelheid Lederhilger

Eerste bestelling ging prima

J. Uiterwaal

Uitzonderlijk goed bedrijf. Had de kortingscode vergeten in te vullen. Op mijn mailtje kreeg ik na een paar uur al antwoord èn het bedrag was ook meteen teruggestort. Dat is pas service!! Uitzonderlijk goed bedrijf. Had de kortingscode vergeten in te vullen. Op mijn mailtje kreeg ik na een paar uur al antwoord èn het bedrag was ook meteen teruggestort. Dat is pas service!!
Producten zijn trouwens ook prima.

Ariëtte van der Blonk

Uitstekend

A Borger

Goed, duidelijke en practische website. Fijn dat er info over t gebruik van de produkten staat. Snelle levering

Gerrit van Amerongen

Yoghurt maken is leuk en lekker.

Elke Claes

Vlotte levering
gamma breidt steeds verder uit

Angeline Ringens

De website is overzichtelijk en het product (de yoghurt maker) voldoet prima aan de omschreven verwachtingen en arriveerde op de afgesproken tijd.

Huub

Ruime keuze en snel geleverd. Verzendkosten voor brievenbus pakje met drie yoghurt culturen te hoog.

Sandra Op den Akker

Helaas ontving ik een tweedehands of teruggestuurde yoghurtmaker. De plastic zak waar ie in zat, was vies (aangekoekte melkresten) en de doos was niet goed dichtgevouwen. Ook zat er geen... Helaas ontving ik een tweedehands of teruggestuurde yoghurtmaker. De plastic zak waar ie in zat, was vies (aangekoekte melkresten) en de doos was niet goed dichtgevouwen. Ook zat er geen gebruiksaanwijzing bij.
De yoghurtmaker zelf zag er wel goed uit, dus toch maar uitgeprobeerd en gelukkig doet ie het. Ik had de vega yoghurtcultuur besteld en ook al was de ontvangst van het pakket nogal teleurstellend, ik ben blij dat sojayoghurt ermee maken goed lukt.