Zou geweldig zijn als er ook een HR module in kon zitten voor de gesprekkencyclus, waardoor het nog meer als een intranet zou fungeren. Verder enorm tevreden, altijd snel en behulpzaam!
Category & Trade Company
Wij gebruiken al een aantal jaar Yoobi. Met name voor de urenregistratie. Het is erg overzichtelijk voor medewerkers om in te vullen. Dat is belangrijk voor ons, want urenregistratie is toch niet...Wij gebruiken al een aantal jaar Yoobi. Met name voor de urenregistratie. Het is erg overzichtelijk voor medewerkers om in te vullen. Dat is belangrijk voor ons, want urenregistratie is toch niet het leukste klusje van de dag. Het pakket zou op kleine puntjes iets gebruiksvriendelijker mogen (bijv. 2-3 klikken voor dat je rapportkeuzes definitief worden gefilterd), maar dit zijn wat mij betreft overkomelijke zaken. We maken regelmatig gebruik van de support & back office. Ze reageren snel en zijn vriendelijk. Ook erg benaderbaar. Wat het werken met Yoobi nog prettiger maakt.
Duende HR services BV
Zeer veel mogelijkheden en toch en toch eenvoudig in het gebruik.
Kenonz Overheid B.V.
Yoobi is erg prettig in gebruik. Vragen of problemen worden snel opgelost en er is ruimte voor maatwerk. Dit maakt dat Yoobi een erg fijn pakket is om mee te werken.
Jeroen Nieuwenbroek
Reactietijd e-mail fenomenaal .Medewerkers bieden snel een oplossing voor gemelde problemen.
Sandra Hiemstra
Een vraag wordt snel beantwoord met een uitgebreide uitleg waardoor je snel verder kunt.
Expro IT BV
Met een toevoeging van rechten en een uitgebreide handleiding kon ik een zelf een wijziging toepassen in een project.
Rvdb
Goed pakket voor projectadministratie en facturatie. Veel modules en mogelijkheid om maatwerk rapporten te laten maken. Helpdesk werkt snel en medewerkers zijn behulpzaam, oplossingsgericht en snel.
Van der Galiën BV
Mooi programma, werkt goed. Snelle respons op vraag.
FinStones
Mooi en duidelijk programma voor uren, declaratie en hrm. Erg tevreden met de ondersteuning