7.8/10
Kwaliteit van bedrukking
Afhandeling retouren
8.2/10

Oleg

Ik heb een jas besteld, 14 dagen gewacht, ze zeiden dat hij was verzonden, het bleek dat niemand hem ergens naartoe had gestuurd, hij was er helemaal niet, het geld is nog steeds niet terug!

Roos

Goede afhandeling, de fijne shirts en snelle service!

Goede afhandeling, de fijne shirts en snelle service!

Niet alle maten waren voorradig

R Schouten - Tennisvereniging Heerhugowaard

Het drukwerk was van hoge kwaliteit, de service professioneel en de communicatie vlot, wat resulteerde in een zeer positieve ervaring waardoor het meiden tennisteam er nu goed en professioneel... Het drukwerk was van hoge kwaliteit, de service professioneel en de communicatie vlot, wat resulteerde in een zeer positieve ervaring waardoor het meiden tennisteam er nu goed en professioneel bijloopt.

Vriendelijk geholpen, welwillend om het beste resultaat te halen voor de klant. Snelle service en meedenken over de kwaliteit van de bestelling

Motus Onderwijs

Fijne leverancier voor onze sportkleding. Denken goed mee over de mogelijkheden en informeren je goed over je bestellingen. Zeer vriendelijke klantenservice :)

klantvriendelijkheid

Willem

Prima website goede service en communicatie

Direct contact als ze iets niet kunnen leveren

Goede service en communicatie

PatrickF

Top!

Next-level service!

Edw

Prima klantenservice!

Er was een issue met de levering. Contact opgenomen met de klantenservice. Direct een zeer uitgebreid en helder antwoord gekregen!

Monica de Korf

Zeer goed

Duidelijke en snelle communicatie. Men heeft verstand van zaken denkt graag mee

Seth Lamptey

Good Service

Rian

Zeer klantvriendelijk bedrijf! Persoonlijke benadering en denken mee in oplossingen. Voor mij een unieke ervaring in deze tijd waarin persoonlijk contact met een postorderbedrijf een uitzondering is... Zeer klantvriendelijk bedrijf! Persoonlijke benadering en denken mee in oplossingen. Voor mij een unieke ervaring in deze tijd waarin persoonlijk contact met een postorderbedrijf een uitzondering is en het meeste digitaal wordt afgehandeld!

Persoonlijke benadering