peter mulder
super bedrijf aanrader levert goed spul af
98% beveelt Zadelmakerij Nugteren aan!
Super fijn!
Fijne service! direct antwoord op vraag per mail. binnen 1 dag andere maat in huis!
SPAM Snelle levering
Zeer tevreden over de levering van de bestelde spullen
Wachtend op order2021000591
Top!
Zeer vriendelijk en hulpvaardige dame aan de telefoon. Zeer correcte en snelle levering. Pakje dag na bestelling al in huis! Paard en baasje heel tevreden
Bestelling geplaatst snel verwerkt
Correcte levering. Ik zocht een specifiek product en kreeg deze site als een van de eerste bij mijn zoekopdracht.
Goede communicatie
Heel prettig enorm klant gericht
SPAM Fijne service, goed assortiment
Fijne, gezellige en goed leesbare website.
Zeer tevreden
Zadelmakerij Nugteren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zadelmakerij Nugteren heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling geplaatst snel verwerkt
Goede communicatie
Heel prettig enorm klant gericht
SPAM Fijne service, goed assortiment
Fijne, gezellige en goed leesbare website.
Zeer tevreden
Zadelmakerij Nugteren heeft de volgende resultaten bereikt: