9.4 /10

checkbox100% beveelt ZazouTotaal Webdesign aan!

Afspraken nakomen
SterHalve sterLege sterLege sterLege ster
9.6/10

Spirit Boekhouding & Belastingadvies

Wat een service van ZazouTotaal! Silvio heeft aan een half woord genoeg. Hij voelt feilloos aan wat de wensen zijn en creëert daardoor een mooie website als resultaat!

Snelle service en zeer vriendelijk.

Antwoord ZazouTotaal Webdesign

Dank je wel Esther voor deze mooi beoordeling over ons bedrijf en service. En ook wij zijn zeer trost op het eindresultaat van je mooie website. Veel plezier en succes met je nieuwe website. Met vriendelijke groet, Silvio van de Ven ZazouTotaal webdesign & Online marketing

Daphne

Vorig jaar heb ik samen met Silvio aan een website voor een makelaar gewerkt. Het was voor het eerst dat we samenwerkte en dat is zo goed bevallen dat we binnenkort aan een volgende site gaan werken! Silvio heeft klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan, hij reageert snel op berichten en hij is pas tevreden als de klant dat ook is! Dus ben je toe aan een nieuwe site, dan zou ik Zazou totaal zeker inschakelen

Zeer professioneel, 24/7 bereikbaar, oplossingsgericht, klantvriendelijk.
Ik heb geen verbeterpunten.

Antwoord ZazouTotaal Webdesign

Hoi Daphne, Was inderdaad een superfijne samenwerking. Hopelijk binnenkort weer. Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes Silvio van de ven

Angelo grond en straatwerken

Super bedrijf ! Een echte aanrader !

Geen tips alles is echt super
Geweldige website maken , zeer goede uitleg , echt vakbekwaam , zeer vriendelijk

ZorgEnKind Kim Verouden

Ik was totaal niet bekend met website maken maar heb met de WordPress workshop bij Silvio van Zazou totaal heel veel geleerd in 1 dag. Nu staat mijn website basis klaar en kan ik zelf verder met bouwen, superleuk! Bedankt voor je enthousiaste input, Kim uit Helmond

anonymous

passie voor hun vak

de persoon achter het bedrijf .

Deijkers meubelen.

Hele goede ervaring met het bedrijf. Het bedrijf bied hele goede service en advies.

Meedenken met de klant, altijd bereikbaar voor advies. Klantgericht werken.
Visitekaartjes, kleding, telefoonregistratie

Pedi-Joy

We hadden een website die niet goed functioneerde en zijn daarmee naar ZazouTotaal Webdesign gegaan om te kijken wat er verbeterd zou kunnen worden. We zijn uitstekend geholpen, Ze hebben kleine dingen op onze site aangepast, waardoor deze nu stukken beter te vinden is en beter functioneert. TOP!

Nope, we waren/zijn zeer tevreden!
Klantvriendelijkheid en kennis. Ze weten waar ze over praten.
tools

Denk en doen ouderenhulp

Silvio komt met goede ideeën en heeft een frisse kijk! Je kan merken dat hij zeer ervaren en bedreven is.

Frisse ideeën en originele input

Vertelt veel dit is goed maar is soms raak je kern van verrhaal kwijt
sociaal aardig open
webshop

Grillhouse By Onsz

We hebben een site laten maken voor internet en mobiel door silvio. We zijn hier zeer zeker tevreden mee! Alles werkt naar behoren en alles ziet er piek fijn uit. de service is echt goed de communicatie met silvio verliep erg fijn en gaf ons erg fijne tips en dacht aan veel dingen mee. Ook heeft hij ons logo gemaakt en krijgen er nog steeds veel goeie reacties over! Al met al een hele fijne ervaring met Zazou totaal!

Communicatie en vakmanschap is hier echt top! Daardoor klopt de prijs kwaliteit ook zeker!
Zo door blijven gaan!

Kalo Koffie

SterSterSterSterLege ster

Silvio is een fijne man om mee te werken. Hij communiceert in normale "mensentaal". Kortom: prettige ervaring!

Geen verbeterpunt. Ga zo door!!
Trainingspak etc..

ADRIE BIJSTERVELD

Helemaal top, uitstekende commumicatie en geen nadelige verassingen achteraf.

Comminicatie en zeer tijdige aflevering website.
Website

Het popcornpaleis

SterSterSterSterLege ster

Zazoutotaal maakt je website helemaal op maat zoals je het maar wilt hebben. Met hun expertise ziet nu mijn website er fantastisch uit.

Heb ik nu niet
Dankzij Zazoutotaal ben ik op het web nu veel meer zichtbaarder dan voorheen, waardoor ik nu bovenaan sta en hierdoor meer offertes voor de klanten mag maken
Lego

H & B Entertainment

Zazoutotaal heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt, waar wij als zangers en entertainers veel bezoekers en gelukkig ook vele aanvragen door binnen. Wij zijn dan ook zeer content met de geweldige aandacht en support die wij van Silvio van de Ven krijgen zodra wij een vraag hebben. Kortom zazoutotaal is de webdesigner waar alles klopt: de kennis, de klanten service en een zeer goede prijs. En wij blijven klant. Groetjes Barry

Geen.
Veel kennis en vakmanschap in huis. maar ook zeer zeker heel erg klantvriendelijk. En niet altijd een factuurtje als hij op ons verzoek iets moest aanpassen of veranderen.
Website laten maken

Buro ben van lieshout

Goede afspraken, snelle levering

Printwerk

ZazouTotaal Webdesign verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ZazouTotaal Webdesign heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2016

ZazouTotaal Webdesign

Wij helpen je graag om succesvol te zijn met je website of webwinkel Er zijn online vele webdesigners te vinden, waardoor het mogelijk is dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. ZazouTotaal is anders en onderscheidt zich van concurrenten door persoonlijke benadering, onze jarenlange ervaring binnen de online marketing, onderscheidende grafische designs en transparantie over kosten. Wij zijn er voor jou. Wij zorgen ervoor dat iedere euro die jij in marketingactiviteiten steekt terug wordt verdiend met een responsieve website die een verbluffende indruk achterlaat en direct leidt tot verkopen van jouw product(en) of dienst(en).

De Hoefkens 1

5707 AZ Helmond

Afspraken nakomen
SterHalve sterLege sterLege sterLege ster
9.6/10

Spirit Boekhouding & Belastingadvies

Snelle service en zeer vriendelijk.

Daphne

Zeer professioneel, 24/7 bereikbaar, oplossingsgericht, klantvriendelijk.
Ik heb geen verbeterpunten.

Angelo grond en straatwerken

Super bedrijf ! Een echte aanrader !

Geen tips alles is echt super

ZorgEnKind Kim Verouden

anonymous

passie voor hun vak

de persoon achter het bedrijf .

Deijkers meubelen.

Meedenken met de klant, altijd bereikbaar voor advies. Klantgericht werken.
Visitekaartjes, kleding, telefoonregistratie

Pedi-Joy

Nope, we waren/zijn zeer tevreden!
Klantvriendelijkheid en kennis. Ze weten waar ze over praten.
tools

Grillhouse By Onsz

Zo door blijven gaan!

Kalo Koffie

SterSterSterSterLege ster

Geen verbeterpunt. Ga zo door!!
Trainingspak etc..

ADRIE BIJSTERVELD

Helemaal top, uitstekende commumicatie en geen nadelige verassingen achteraf.

Comminicatie en zeer tijdige aflevering website.
Website

Het popcornpaleis