Sjaak Vleugel
Snel geregeld en afspraak nagekomen. Alles via de app, duidelijk snel en overzichtelijk Zo nodig persoonlijk kontakt door chauffeur over exacte plaats.
- Product of service:
- Afval container
98% beveelt Zeeland Afvalcontainers aan!
Prima geregeld
Snelle levering. Door omstandigheden werd de leverdatum door ons gewijzigd. Dit was geen probleem voor het bedrijf. Goede communicatie.
Een fijne duidelijke site, snelle levering en een ruime keuze aan containers voor elk doeleind
Zeer goed!
snel, correct, stipt, rationeel
Optijd halen en brengen van container.
Erg fijn bedrijf nu 2x gebruik gemaakt van hun diensten dit ging perfect we komen zeker terug.
Goed. En ja je huur hem voor 4 weken en ja als je je huis moet leeg halen en net als mij wil gaan verhuizen dan gooi je gewoon alles weg wat je niet meer kan gebruiken. Beter dan elke keer met een gesorteerde aanhanger naar het stort. Alleen mijn container was wel heel moeilijk open te maken en te sluiten.
Goede service en vriendelijk behandeld
Container moet nog geplaatst worden. Plaatsing 02/05
Goede en snelle service
Is goed en klantvriendelijk
Goede ervaring. Container geleverd op de door mij gespecificeerde plek.
Zeeland Afvalcontainers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeeland Afvalcontainers
Nishoek 38a
4416 PE Kruiningen
Prima geregeld
Zeer goed!
snel, correct, stipt, rationeel
Optijd halen en brengen van container.
Goede service en vriendelijk behandeld
Container moet nog geplaatst worden. Plaatsing 02/05
Goede en snelle service
Is goed en klantvriendelijk
Goede ervaring. Container geleverd op de door mij gespecificeerde plek.
Zeeland Afvalcontainers heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeeland Afvalcontainers