Over het bedrijf zelf heb ik geen klachten maar het product, een kapstok, was slecht afgewerkt met slordig laswerk en sommige haken zaten er scheef op. "Zeer Fraai" heeft aangeboden kapstok te...Over het bedrijf zelf heb ik geen klachten maar het product, een kapstok, was slecht afgewerkt met slordig laswerk en sommige haken zaten er scheef op. "Zeer Fraai" heeft aangeboden kapstok te vervangen en beter zal gaan opletten op de producten die verstuurd gaan worden. Dus alles uiteindelijk zeer naar tevredenheid afgehandeld!
Klant vriendelijk
Mooi bedrijf
Judith
Snel verzonden alleen jammer dat als je de optie nieuw aanvinkt in plaats van showroom model dat je dan nog een product krijgt wat er gebruikt uitziet en behoorlijk scheef is.
Mooi wandrek gekocht! Een mal met de gaten om het wandrekop te hangen was handig geweest. Ik begrijp dat dit doordat het handgemaakt is moeilijk is. Voor het ophangen is enige handigheid vereist!!