GERT

Artikel is leuk maar de bezorging kan sneller

Robin Prumpeler

Zeer positief. De klantenservice helpt snel en denken met je mee. Daarnaast contacteren ze de koper bij wijzigingen en zijn de producten allemaal in perfecte staat.

Kaya

Positief, gratis levering binnen enkele dagen (zaterdag), netjes verpakt en goede prijs/kwaliteit! 1 puntje is beperkt assortiment, meer variatie zou veel goeds brengen, ondanks ik wel ben geslaagd.

M.A. (Michel) de Croes

Goede prijs / kwaliteit producten.
Goede communicatie.
Helder en duidelijk. No nonsense

Koen

Lamp is keurig binnengekomen, maar niet de volgende werkdag zoals beloofd, maar 1 week later. Is niet erg verder.

Malena

Super goed !!!

Henjo Nijholt

De bestelde lamp kwam beschadigd aan. Na contact met zeer fraai is een nieuwe opgestuurd. De oude was niet hoed verpakt door de fabrikant.

Michiel Van Beek

(Bewerkt)

Je merkt aan alles dat dit een klein bedrijf is. We zijn als consument tegenwoordig meer, beter en sneller gewend

drost

Kocht een tafeltje dat eind september bezorgd zou worden. Kreeg bericht dat het uitgesteld is, door omstandigheden tot half november. Ik kon mijn order intrekken,dat deed ik niet want ik heb het... Kocht een tafeltje dat eind september bezorgd zou worden. Kreeg bericht dat het uitgesteld is, door omstandigheden tot half november. Ik kon mijn order intrekken,dat deed ik niet want ik heb het tafeltje nodig. Ik vroeg om korting, daar werd niet op gereageerd. Mooi tafeltje, goede kwaliteit, verwacht ik. Slechte service.