Vincent

Wij hebben hier onze 6 stoelen besteld. We zijn heel tevreden over de goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering was keurig optijd. Dus al met al een goed bedrijf om voor een mooie prijs mooie... Wij hebben hier onze 6 stoelen besteld. We zijn heel tevreden over de goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering was keurig optijd. Dus al met al een goed bedrijf om voor een mooie prijs mooie meubelen en dergelijke te bestellen.

Ingrid Bonardt

Snelle levering, keurig verpakt.leuke stoel,blij mee

Danielle Desair

Prima afgeleverd!
Moet nog even afwachten of de stoelen die geleverd zijn ok zijn.
Mijn man is deze week afwezig en zal dus pas in het week-end ze kunnen monteren
Indien er nog een...
Prima afgeleverd!
Moet nog even afwachten of de stoelen die geleverd zijn ok zijn.
Mijn man is deze week afwezig en zal dus pas in het week-end ze kunnen monteren
Indien er nog een probleempje moest zijn bel ik jullie wel
Tot zover bedankt Danielle

Boris

(Bewerkt)

Verkochten me een vloerkleed, dat (nadat ik er zelf achteraan gemaild had) niet meer op voorraad bleek te zijn. Dat werd in een kortaf mailtje even gemeld. Zonder overleg is het geld terug gestort... Verkochten me een vloerkleed, dat (nadat ik er zelf achteraan gemaild had) niet meer op voorraad bleek te zijn. Dat werd in een kortaf mailtje even gemeld. Zonder overleg is het geld terug gestort en daar moest ik het maar mee doen. Dit is de eerste keer dat ik een negatieve review achterlaat bij een webwinkel, maar zo onprofessioneel ben ik niet eerder behandeld. (Opgelost)

Christiaan Raes

Pakketje werd prima afgeleverd, maar niet op de afgesproken leveringstijd. Vraag me wel af waar mijn kortingscoupon van 10 euro gebleven is na het registreren van mijn email adres. Als je dit... Pakketje werd prima afgeleverd, maar niet op de afgesproken leveringstijd. Vraag me wel af waar mijn kortingscoupon van 10 euro gebleven is na het registreren van mijn email adres. Als je dit beloofd moet je ook de korting geven.

Cora Weisser-Heckmann

Tamelijk lang op mijn stoelen moeten wachten!
Er was nergens te lezen dat men zelf moest aangeven, wanneer de stoelen geleverd worden.
Na een telefoontje met een vriendelijke...
Tamelijk lang op mijn stoelen moeten wachten!
Na een telefoontje met een vriendelijke medewerkster was het probleem opgelost.

Nijdam

De afhandeling was in orde, maar er werd wel een andere kleur tuinstoel bezorgd dan was besteld. Was toevallig acceptabel ,
maar niet zo het hoort. Even goed de gegevens op de afleveringsbon...
maar niet zo het hoort. Even goed de gegevens op de afleveringsbon checken.

Michelle

(Bewerkt)

(Opgelost) Ik heb eerlijk gezegd niet zo’n positieve ervaring met Zeer Fraai. Helaas, want zeuren op een bedrijf is niet mijn hobby.

Ik heb eind maart een tafeltje besteld voor de...

Ik heb eind maart een tafeltje besteld voor de verjaardag van mijn oma. De levertijd zou 4 dagen zijn: optijd voor de verjaardag 2april. Tot ik bericht kreeg dat de tafel pas 12 april zou komen.. Oke balen, maar dat kan gebeuren. Tot ik weeeer een mail krijg dat de tafel niet 12 april maar 26 april komt. Een dubbele teleurstelling die laf werd gecommuniceerd. De vertraging is geen onoverkomelijk feit, maar er zou ten minste helder en coulant gecommuniceerd kunnen worden of er zou een tegemoetkoming kunnen komen. Een belofte wordt niet waargemaakt tot 2 x toe. Niet een reden om nog eens te bestellen ? Helaas.

Sarah Hendriks

Wij hebben 6 stoelen besteld. Er zijn er 4 zoals afgeaproken (telefonisch) vlot geleverd. Twee zouden in een nalevering na een week komen. Tot onze verbazing is dit nu ineens 4-5 weken. Erg jammer... Wij hebben 6 stoelen besteld. Er zijn er 4 zoals afgeaproken (telefonisch) vlot geleverd. Twee zouden in een nalevering na een week komen. Tot onze verbazing is dit nu ineens 4-5 weken. Erg jammer dan had ik ze ergens anders besteld.

Marleen Vergouwe

Product; plankje met steun werd beschadigd geleverd. We hebben de schade zelf gerepareerd (sluitwerk) en de kras in de houten plank weggeschuurd en bijgewerkt. Bijbehorende bevestigingsmaterialen... Product; plankje met steun werd beschadigd geleverd. We hebben de schade zelf gerepareerd (sluitwerk) en de kras in de houten plank weggeschuurd en bijgewerkt. Bijbehorende bevestigingsmaterialen ontbraken. Zeer niet fraai allemaal.