9 /10

checkbox96% beveelt Zeer Fraai aan!

Mo Yachou

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed

Antwoord Zeer Fraai

Goedemorgen Mo Yachou, Bedankt voor het achterlaten van uw review, dit waarderen wij enorm. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. In uw review heeft u aangegeven 'niet goed', helaas zonder verdere feedback. Voor het plaatsen van de review is er geen contact opgenomen dus wij weten helaas niet waarover u precies niet tevreden bent. Zou u daarom op onze mail willen reageren zodat wij met u in contact kunnen komen zodat we dit alsnog op een positieve manier met u kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, ZeerFraai

Jan Alting

SterSterSterLege sterLege ster

Voldoende

Antwoord Zeer Fraai

Goedemorgen Jan Alting, Bedankt voor het schrijven van uw review. We waarderen het dat u de tijd en moeite hiervoor neemt. Omdat u geen feedback heeft achtergelaten in uw review hebben wij per mail contact met u opgenomen om te kijken of we dit op een passende en positieve manier met u kunnen oplossen. We zouden het waarderen als u hierop wilt reageren. Met vriendelijke groet, ZeerFraai

Joop S

perfecte service

Theo Sinke

Piet Temmerman

SterSterSterSterLege ster

Eerst totaal niet tevreden. Uiteindelijk is het wel goedgekomen...

anonymous

Zeer Fraai verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt:

perfecte service

Theo Sinke

Piet Temmerman

SterSterSterSterLege ster

Eerst totaal niet tevreden. Uiteindelijk is het wel goedgekomen...

Zeer Fraai heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10