8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Zeetours aan!

Jan Stevels

Duidelijk , vriendelijk en snel.

Geen idee.
Cruise van Amsterdam naar Barcelona ZTNL32F92307S

Guijt

We zijn enorm fijn geholpen om een juiste keuze te maken. Het is echt aan te bevelen een cruise via Zeetours te boeken, want geen vraag is hen te veel en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Heel fijn!

Geen!
Cruise inclusief vlucht

L van de Meulengraaf

goed telefonische bereikbaarheid, zelfs op zaterdag en zondag. Dit vonden we het grootste pluspunt

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
wij gaan met Havila een cruise in Noorwegen maken, zou mooi zijn als jullie ook Hurtigruten aanbieden.
Havila cruise

Robijn

SterSterSterSterLege ster

De bereikbaarheid is goed verbetert en een boeking gaat erg snel.

Misschien nog iets beter telefonisch bereik

Prima verzorging van onze reis op maat

Niet echt
Reis op maat, cruise, hotel en vlucht

Johanna Oostenenk

De dames van Zeetours die ik sprak waren uiters vriendelijk en deden moeite om aan mijn wensen tegemoet te komen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn boeking en zou zeer zeker een volgende maal bij Zeetours mijn cruise boeken.
Trans-Atlantische cruise.

Geboekt via vrienden, maar hadden al een prima ervaring bij vorige reis

Zou het niet weten
Cruise met MSC Opera

Jan

Heel soepel en duidelijk.

Nee.
Product of service:
Cruise legend of the seas.

Swolfs

Erg tevreden, makkelijke website en vriendelijke en vlotte afhandeling bij vragen via de telefoon

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zo doorgaan en ook heel fijn om vouchers te mogen ontvangen.

Wilma Vorwerk

Goed! Snelle antwoorden op vragen. Duidelijke uitleg daar waar nodig. Helder. Speciale complimenten voor Bart Koper: rustig, duidelijk, vriendelijk, geduldig, aangename stem. Boezemde meteen vertrouwen in. een paar andere medewerkers waren ook goed, maar leken in eerste instantie enigszins geïrriteerd, alsof ik hen in de koffiepauze stoorde, ontdooiden pas na een paar minuten.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Een paar onduidelijkheden, waarover ik gebeld of geschreven heb er uit halen. En medewerkers moeten aan de lijn klinken alsof ze heel blij zijn dat de klant belt.
Caribbean cruise met de Mein Schiff 2, december 2025

Loes Welbers

Prima! Mail werd goed beantwoord

Je kunt alles zelf al regelen on line
Cruise Noorwegen 8 dagen

Mieke de Swart-Sloeserwij

SterSterSterSterLege ster

We zijn wederom goed geholpen,maar door een miskommunicatie tussen zeetours en Princess ging er iets mis want er was geboekt en door ons ondertekend voor akkoord maar de volgende ochtend werden we gebeld dat de cruise 2200 euro duurder was, dit was wel een domper.We snappen niet hoe dit kan maar laten de cruise toch wel doorgaan.

We zijn tevreden over Zeetours
Product of service:
cruise met de Enchanted (Princess)

P van der Star

SterSterSterLege sterLege ster

De telefonische service is goed tot zeer goed vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Het is alleen jammer en zeer vervelend dat De informatie van de rederij in het Engels is Ik spreek een aardig woordje Engels. Maar Vind het moeilijk om alles te begrijpen Lijkt mij niet zo moeilijk om de tekst naar het Nederlands te vertalen voor Nederlandse gasten
Cruise

Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 augustus 2017

Zeetours

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Goudsesingel 186

3011 KD Rotterdam

Jan Stevels

Duidelijk , vriendelijk en snel.

Geen idee.

L van de Meulengraaf

Havila cruise

Robijn

SterSterSterSterLege ster

De bereikbaarheid is goed verbetert en een boeking gaat erg snel.

Misschien nog iets beter telefonisch bereik

Geboekt via vrienden, maar hadden al een prima ervaring bij vorige reis

Zou het niet weten
Cruise met MSC Opera

Jan

Heel soepel en duidelijk.

Nee.
Product of service:
Cruise legend of the seas.

Swolfs

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
Zo doorgaan en ook heel fijn om vouchers te mogen ontvangen.

Wilma Vorwerk

Cruise Noorwegen 8 dagen

Mieke de Swart-Sloeserwij

We zijn tevreden over Zeetours
Product of service:
cruise met de Enchanted (Princess)

P van der Star

SterSterSterLege sterLege ster