John
- Geen
- Product of service:
- Azamara Croatia intensive
Goed reisbureau voor cruises
Ik heb onlangs mijn cruise geboekt via Zeetours en ben zeer tevreden over het hele boekingsproces. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, ik zocht een cruise naar de Britse eilanden en had advies nodig m.b.t. de keus van de schepen en route en de medewerkster heeft me bij de keus goed geholpen. Alles is soepel verlopen. Ik kijk er ontzettend naar uit om op cruise te gaan !
Zeer goed geholpen, bij het boeken van een cruise. We hebben een kleine aanpassing aan onze boeking gevraagd, en deze aanpassing hebben ze kunnen realiseren. Hiermee hebben ze niet ons maar ook een derde persoon blij kunnen maken.
Correcte communicatie met zowel medewerker(s) als via de mail. Alles was uitstekend en zeer duidelijk voor ons. Aan al onze wensen werd voldaan. Echt geweldig. Ook hun app is meer dan duidelijk, alles is er in terug te vinden mbt onze cruise. Onze volgende cruise zal zeker weer via Zeetours afgesloten worden. Resumé......PERFECT.
Overzichtelijke site, waardoor het boeken van de cruise vrij eenvoudig was.
Top bedrijf vooral marcel heb altijd tijd b voor je niks teveel heel goed
Dit is de eerste keer bij zeetours ging prima
Behulpzaam en vriendelijk
Na AFSPRAAK DESKUNDIG EN ACCURAAT GEHOLPEN
Uiteindelijk geboekt, moeizaam proces. Telefonisch advies was uiteindelijk goed.
Zoals altijd prima en professioneel geholpen
Uitstekende ervaring
Wederom een goede ervaring met Zeetours en medewerkster.
Goede ervaring met het boeken van onze transatlantische MSC cruise.
Prima cruise-vakantie bedrijf.
Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed reisbureau voor cruises
Overzichtelijke site, waardoor het boeken van de cruise vrij eenvoudig was.
Top bedrijf vooral marcel heb altijd tijd b voor je niks teveel heel goed
Dit is de eerste keer bij zeetours ging prima
Behulpzaam en vriendelijk
Na AFSPRAAK DESKUNDIG EN ACCURAAT GEHOLPEN
Zoals altijd prima en professioneel geholpen
Uitstekende ervaring
Wederom een goede ervaring met Zeetours en medewerkster.
Goede ervaring met het boeken van onze transatlantische MSC cruise.
Prima cruise-vakantie bedrijf.
Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt: