8.3 /10

2017 reviewsSchrijf review

checkbox0% beveelt Zeetours aan!

2017 reviews

M. Braicks

Alle info is duidelijk, met overzichtelijke bevestigingen van gemaakte afspraken. Met name positief ervaren dat een vrijblijvend gemaakte boeking (om een overzicht te krijgen o.a. van de totale kosten) als een optie werd teruggemeld, met een duidelijke termijn - en dus de zekerheid dat de boeking even werd gereserveerd. De volgende dag dan ook de optie verzilverd.

Product of service:
Cruise met de ms Rotterdam (HAL)

Van Basten

De ontvangst en het gesprek bij het kantoor van Zeetoursover een mogelijke boeking was uitstekend. De afhandeling van onze boeking ging ook prima.

Saone cruise met de Bijou du Rhone

j. van der Graaf

Al jaren goede ervaringen. Service is uitstekend. Hulpvaardig personeel.

diverse cruises met HAL

Roy den Hartog

15 daagse cruise Middellandse-Zeegebied zee

C.M.Kok

Uitstekend. Ervaren medewerkers die over de juiste kennis beschikken en zich in de klant kunnen verplaatsen. Er wordt snel op berichten gereageerd.

Transatlantische reis van New York naar Southampton

Oliekan

Boeking ging vrij makkelijk

Cruise Noorwegen

waarom?

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede online filtermogelijkheden om je eigen reis te vinden.

Cruise Dubai

Ian Verhagen

Goede ervaring. Goede service, er wordt snel gereageerd op vragen en boeken ging erg makkelijk.

Cruise Oostzee HAL Rotterdam

Johan

Reis bij HAL geboekt online via Zeetours. Afhandeling is goed en duidelijk verlopen.

Cruise met HAL

A.P van der Velden

SterSterSterLege sterLege ster

Wij reizen ons hele leven en hebben nog noooit mee gemaakt dat een reis boeken zoveel problemen gaf! doordat wij zoveel tijd verloren hebben met de boeking bevestiging en daardoor missen we de vlucht van 28 Februari Transavia HV6901 was nu vol en een dag eerder ook al dat wordt nu 26 Februari Daardoor moeten wij nu twee dagen langer een hotel boeken dus extra kosten.

cruise van Dubai naar Barcelona

J.A. de Baare

SterSterSterLege sterLege ster

Gaat redelijk. Als er iets moet veranderen is niemand er meer.

Koster

Prima snel geholpen met antwoorden op mijn vraag via mail

8 daagse Zeecruise Noorwegen

Colette

Het contact met Zeetours verloopt altijd prettig. Website is toegankelijk en het boeken gaat eenvoudig.

Cruise

Amibo

vlot maar zonder persoonlijk contact

Hans Boks

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn prima geholpen bij de boeking van onze cruise. Zelfs lastige opgaven (reizen met een rolstoel) lossen ze goed op. Ze zijn zeer meedenkend en behulpzaam. Complimenten voor Esther den Ouden.

Cruise van Genua naar Hamburg met Costa Cruises

Zeetours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zeetours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • check2017 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 2 augustus 2017

Zeetours

Bij alles wat wij doen, is uw ideale cruisevakantie ons uitgangspunt. Naast een uitgebreide keuze uit rederijen en vaarroutes, kunt ook ook terecht bij Zeetours Cruises als u méér zoekt dan alleen een cruise. Dit loopt uiteen van inspirerende excursies en unieke arrangementen tot het eerder vertrekken naar de vertrekhaven, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij of later terugvliegen. Naast vooraf samengestelde arrangementen, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

Goudsesingel 186

3011 KD Rotterdam

2017 reviews

M. Braicks

Product of service:
Cruise met de ms Rotterdam (HAL)

Van Basten

Saone cruise met de Bijou du Rhone

j. van der Graaf

Al jaren goede ervaringen. Service is uitstekend. Hulpvaardig personeel.

diverse cruises met HAL

Boeking ging vrij makkelijk

Cruise Noorwegen

waarom?

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede online filtermogelijkheden om je eigen reis te vinden.

Cruise Dubai

A.P van der Velden

cruise van Dubai naar Barcelona

J.A. de Baare

SterSterSterLege sterLege ster

Gaat redelijk. Als er iets moet veranderen is niemand er meer.

Koster

Prima snel geholpen met antwoorden op mijn vraag via mail