Zeetours

1985 beoordelingen

1985 Reviews

Bram Scholtz

Mijn ervaring met het boeken van een cruise bij Zeetours was zeer eenvoudig. De informatie was zeer voldoende.
Stap voor stap werd ik ging ik door het inschrijfformulier en gaf voor mij geen probleem of verdere vragen.
Super gewoon.

Berry

Correcte en volledige informatie over de reis

Korting voor oud HAL zeevarenden

Verkaart

Ik moet nog weggaan op 8 Juli
Het is buiten gewoon moeilijk, tot nu toe, contact per telefoon te krijgen
Hopelijk gaat de rest beter ?
Jan Verkaart

S. Cornelis

Goede ervaring met het boeken via Zeetours. Ze zijn goed bereikbaar en als je er online niet uitkomt kan de boeking via de telefoon. Onze cruise is pas over 6 maanden dus nog geen ervaring of alles... Goede ervaring met het boeken via Zeetours. Ze zijn goed bereikbaar en als je er online niet uitkomt kan de boeking via de telefoon. Onze cruise is pas over 6 maanden dus nog geen ervaring of alles helemaal goed gaat. Op basis van telefonisch en mail contact heb ik wel alle vertrouwen hierin.

Gerard

Goede en vlotte boekingsprocedure ook tijdens verblijf in het buitenland en derhalve een lastig tijdsverschil van 6 uur

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Als er op vrijdagmiddag wordt geboekt en er gekozen wordt voor betaling via ideal of creditkaart dan duurt het 1 werkdag alvorens de link van de administratie wordt ontvangen. Zet dan niet op de... Als er op vrijdagmiddag wordt geboekt en er gekozen wordt voor betaling via ideal of creditkaart dan duurt het 1 werkdag alvorens de link van de administratie wordt ontvangen. Zet dan niet op de factuur dat voor maandag de aanbetaling moet zijn ontvangen

Vriendelijk, goede service , meedenkend , pro actief

Mikkers

Op zich prima service. Jammer dat je verschillende mensen spreekt aan de telefoon. Vertrek vanuit Düsseldorf kon ook maar is pas 3 maanden voor de reis bekent als je dan voorstel krijgt om vanuit... Op zich prima service. Jammer dat je verschillende mensen spreekt aan de telefoon. Vertrek vanuit Düsseldorf kon ook maar is pas 3 maanden voor de reis bekent als je dan voorstel krijgt om vanuit Brussel te vertrekken en akkoord gaat was het antwoord : Sja mijnheer u heeft geboekt en bent akkoord u moet grwoon betalen we verwerken de reis al. ...Beetje gebrek aan empathie. Ik wilde gewoon maatwerk.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Niet bot reageren als de reis geboekt is. De ene aan de telefoon is aardig en wil meedenken. De andere is echt onvriendelijk en zegt Sja u bent akkoord gegaan we sturen een rekening en die moet u... Niet bot reageren als de reis geboekt is. De ene aan de telefoon is aardig en wil meedenken. De andere is echt onvriendelijk en zegt Sja u bent akkoord gegaan we sturen een rekening en die moet u gewoon betalen. ...Jammer want ik boek en betaal echt wel. Misschien moet ze zich wat behulpzame opstellen. Ik wilde gewoon informatie en geen wellus Nietus . Maar dit is waarschijnlijk Utopia

Franciscus

Wederom een positieve ervaring met Zeetours !

nvt

chris

Prima service, moeiteloos kunnen boeken.

Tot heden toe positief, snelle respons en goede telefonische ondersteuning. Of het echt allemaal goed geregeld is zal moeten blijken na de cruise!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Duidelijkheid in de mails dat boekingsnummer voor de HAL gelijk is aan het reserveringsnummer op de factuur