Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Gitt Niessen

Bij voorlopige boeking een hutnummer aangegeven, bij definitieve boeking bleek deze ineens niet meer beschikbaar te zijn. vreemd en teleurstellend.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

duidelijker aangeven dat bij voorlopige boeking geen hutnummer kan worden gegarandeerd!

Reactie Zeetours:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u niet geheel tevreden bent over het boekingsproces. U heeft via onze website een aanvraag gedaan. Wij trachten de beschikbaarheid van de cruisereizen en hutnummers juist weer te geven op onze website alsook alle bijbehorende informatie. Helaas is het niet altijd mogelijk om de beschikbaarheid exact aan te geven, aangezien er wereldwijd op de afvaarten geboekt kan worden.
Uw Zeetours Team

E.L. Daae

Goed en efficiënt

moeilijk voor digibeten

Claudia

Snelle reactie op mijn vragen

Hans Kooiman

Heel makkelijk zelf te boeken en gelijk je hut te kiezen

ga zo door

Fam. De Zwarte

Heel goed. Alles is prima geregeld. Er is goed naar onze wensen geluisterd.

Ik heb er geen.

Ella

Online geboekt, dus weinig bemoeienis van het Zeetours team

Verzekeringen aanbieden b.v. annuleringsverzekering

J. Kok

Het contact met Zeetours en haar medewerksters is bijzonder goed ervaren.
De kennis en adviezen van de vriendelijke medewerksters hebben ons zeker geholpen bij keuze van de cruise,

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De wachttijden aan de telf. zijn wel (erg) lang.

De Graaff

Goed geholpen door Esther

Sneller telefoon opnemen

Jonker

De boeking ging heel erg vlot.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

We hadden in het najaar ook een cruise willen boeken, daar zijn we ontevreden over. We boekten een Middellandse Zee cruise met de MS Oosterdam, het was een buitenhut met geen zeezicht, we hadden ook... We hadden in het najaar ook een cruise willen boeken, daar zijn we ontevreden over. We boekten een Middellandse Zee cruise met de MS Oosterdam, het was een buitenhut met geen zeezicht, we hadden ook nog gevraagd of de transfairs ook inbegrepen zouden zijn. We kregen een mail terug met de bevestiging dat die inbegrepen zijn, maar de prijs was wel 400 Euro p.p. duurder dan op de website stond. Dat vonden we heel vreemd, maar als er dan met een kleine meerprijs hebben gekregen waren we akkoord gegaan. Diet was de eerste dat dit bij Zeetours is gebeurd. Maar we moeten ook een compliment geven toen we met de MS Rotterdam 2022 (150 jaar) een dag later in Fort Lauderdale was aan gekomen kregen we de mededeling dat de vlucht naar Nederland was omgeboekt.

G. Van Bentum

Prima contact.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wachttijd per telefoon korter maken, moeilijk om contact te krijgen