Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Tekin

Boek al voor de 3e keer en steeds zonder problemen en geen kleine letters.

C.K.A. Schneider - van der Staaij

Goede, vertrouwde ontvangst en terzake kundige informatie

Frans Faber

Onze ervaringen met Zeetours zijn zeer goed. Keurig en met kennis van zaken geholpen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het enige wat na onze laatste contact zou kunnen verbeteren is om de wachttijd (telefonisch) te verkorten.

Wim Rijkers

Voor de 2e maal cruise geboekt via Zeetours. De vorige cruise was een succes mede door Zeetours die voor mij een vlucht regelde een dag eerder omdat alle vluchten 1 dag later geannuleerd werden door... Voor de 2e maal cruise geboekt via Zeetours. De vorige cruise was een succes mede door Zeetours die voor mij een vlucht regelde een dag eerder omdat alle vluchten 1 dag later geannuleerd werden door zware sneeuwval. Nu opnieuw goede ervaring met de klantenserveci (ondanks de lange wachttijd) luisterend oor en geïnteresseerd voelde goed gaan met hele gezin 11 personen dus klantenservice heeft voor mij de opties bekeken. Offerte een dag later binnen en meteen definitieve boeking geplaatst. Kreeg meteen factuur met daarop uiterste datum van betaling deze stond op dezelfde dag als versturen van de factuur. Vond ik het enige minpuntje.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Bij versturen van de factuur een aantal dagen respijt geven om te betalen

G. van der Bent

Mijn ervaring met Zeetours kan ik omschrijven als prettig. Vriendelijke mensen die wat moeilijk te telefonisch pakken te krijgen zijn,maar mail wordt snel beantwoord.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Het verbaasde mij dat ik via cruisewinkel een cruise aanvroeg en dat zeetours dit afhandelt. Ik vind dat prima hoor maar het was een cruise die bij zeetours niet op de site stond.

Jan Hoogenraad

Jammer dat in eerste instantie de uitgebrachte offerte niet goed was. De fooien bleken niet inbegrepen hoewel dat wel op de offerte stond.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Goed kijken wat wel/niet inbegrepen is bij het uitbrengen van een offerte

K e hartlieb

Positieve ervaring en snelle reactie van de medewerkers op onze aanvraag

Telefonische bereikbaarheid verbeteren

Wim

Ontvangst in Rotterdam was oké.
Zeer slechte telefonische bereikbaarheid.
(Dit is geen momentopname)

Verbeter telefonische bereikbaarheid.

Reactie Zeetours:

Geachte heer,
Geachte heer,
Wij willen u hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die u genomen heeft om uw bevindingen aan ons kenbaar te maken. Uw beoordeling zal worden gebruikt voor het optimaliseren van onze service. Wij erkennen dat wij te kampen hebben gehad met wachttijden aan de telefoon. Onze statistieken wijzen uit dat deze sterk gereduceerd zijn door de recente uitbreiding van ons serviceteam. Bij problemen op (lucht)havens of andere calamiteiten kunnen we een wachttijd helaas niet voorkomen. Dit blijft een punt van aandacht voor ons. Overigens zijn wij ook per e-mail goed bereikbaar.
Wij wensen u veel plezier bij de verdere voorbereiding van uw cruisereis.
Hartelijke groet,
Team Zeetours

Ed

Zeer Goed

Edy Jakobs

Zeer goed.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Snel reageren op vragen via mail.