Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

Nicole Fischer

Ze denken met je mee, zijn zeer klantgericht en handelen de aanvragen correct en snel af. Ook als je speciale vragen hebt, worden deze netjes opgevolgd. De prijzen zijn conform markt.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

minder lange wachttijd aan de telefoon / servicedesk

Frank

Alle cruises via hun waren top, alles goed geregeld, goed service!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

De wachttijden als je belt zijn echt te lang

Plugge

De ervaring is schandalig! Je bent geinteresseerd in een cruise, en hebt dan een vraag. Vergeet het maar. Telefonisch STRUCTUREEL onbereikbaar. Zeer ergerlijk. Emailen kan niet, geen email adres.... De ervaring is schandalig! Je bent geinteresseerd in een cruise, en hebt dan een vraag. Vergeet het maar. Telefonisch STRUCTUREEL onbereikbaar. Zeer ergerlijk. Emailen kan niet, geen email adres. Geen enkele communicatie mogelijk. Ik was een klant en had een cruise in gedachten, maar door deze minachting voor de klant ben ik daar voorgoed van genezen. Je moet er toch niet aan denken dat je geboekt en betaalt hebt en bij een probleem is er niemand!

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zet eens mensen achter de telefoon, ipv het eeuwige bandje.!!
Je kunt ook verkeerd besparen op kosten. Ik ben echt niet de enige.

Clifton

Dank aan Marlijn die door haar creatieve doortastendheid en haar inlevingsvermogen bij onze Middellandse zee cruisepakket een transfer van Genua naar Milaan en "terug"heeft kunnen regelen, en niet... Dank aan Marlijn die door haar creatieve doortastendheid en haar inlevingsvermogen bij onze Middellandse zee cruisepakket een transfer van Genua naar Milaan en "terug"heeft kunnen regelen, en niet ons klakeloos een taxi heeft aangeraden ipv serviceverlenende opties😁. Zouden er meer moeten doen💪

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Graag meer doortastenheid bij het boeken van klanten als er beperkte mogelijkheden zijn voor vervoer naar en terug het vliegveld bij terugkeer cruise.

P junte

Ik zou graag de reis papieren in het Nederlands willen ontvangen

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Reispapieren in het Nederlands ik kan geen Engels.

Willy Begeman - van Zijl

Fantastisch geholpen op de beurs door Maxim Besembinder en later ook geholpen bij aanmelden bij Celebrity, wat ons niet lukte.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zorg dat alles wat door de rederijen in het Engels wordt aangeboden, in het nederlandswordt vertaald.

xx

Wij gaan 25 juni met U mee met de casta F AVOLOSA, wIJ hebben een buitenhut met balkon geboekt, wat is er allemaal in de hut te verwachten. b.v. een badjas?

xx

Marc Schuermans

Op excursie in Bergen, Noorwegen, met Zeetours.
Op excursie in Bergen, Noorwegen, met Zeetours.
We kregen voor 108euro pp een compleet mislukte en zinloze excursie. We hebben zeer veel in de bus gezeten en hebben alleen een panoramisch zicht over Bergen en een ruïne van een abdij bezocht. Om de tijd te vullen kregen we nog een tussenstop met een tas koffie, wat bijna 1 uur geduurd heeft.
Ondertussen was de chauffeur al 2 keer verkeerd gereden. Hij kende blijkbaar de weg niet.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Geef klanten waar voor hun geld. Dit was afzetterij.

M.Ottenhof

23/05/2023 M.Ottenhof
23/05/2023 M.Ottenhof
Gaan pas in september weg met AIDA nu moeten wij online inchecken alles gaat goed tot dat je de afgifte van je paspoort moet invullen dan staat er constant datum niet goed .heb van alles geprobeerd wil gewoon niet lukken.dan maar bellen naar Zeetours en daar wordt je nu echt niet blij van heb na een uur de verbinding maar verbroken .werd namelijk een beetje ziek van de stem van het bandje "het is zo druk "

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

SNELLER DE TELEFOON IS OPNEMEN misschien hou je dan je klanten vast.

Linda van Steensel

Wij gaan nog op cruise en ik probeer ze telefonisch te bereiken omdat ik een vraag heb maar ik sta nu al anderhalf uur in de wacht met een bandje...is toch niet normaal meer

telefoon opnemen