Zeetours

1982 Reviews

Bronswijk

Slecht

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zorg dat de prijzen overeenkomen tussen MSC en verzin geen slechte smoesjes en excuses waardeer input die je ontvang en zoek geen uitweg en verzin geen leugens

Raoul Kuik

Prima en snel telefonisch contact!

voorlopig niet

Marja Mak

Vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Telefonische bereikbaarheid en boekingen voor meerdere personen ook online

Hans Zoethoutmaar

Plezierig, snel, behulpzaam.

- - -

Privé

Eerder geboekt bij Zeetours en ook dit keer een goede telefonische service bij het boeken van een cruise.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Wachttijd voor telefonisch hulp wel wat lang. De aanbieding van 4 perks bij all inclusive op website van NCL was/is niet overgenomen op de website van Zeetours.

Mieke Roozenburg

Telefonische bereikbaarheid niet positief. Vriendelijke medewerkers. algemene reisvoorwaarden dienen wat betreft de aanbetaling aangepast te worden. ons is 40% in rekening gebracht terwijl in jullie... Telefonische bereikbaarheid niet positief. Vriendelijke medewerkers. algemene reisvoorwaarden dienen wat betreft de aanbetaling aangepast te worden. ons is 40% in rekening gebracht terwijl in jullie eigen voorwaarden over 20% wordt gemeld-

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

betere telefonische bereikbaarheid. aanpassing reisvoorwaarden

D. Van Hoorn

Software boekingsproces vertoont fouten / werkt ten dele niet. Telefonisch contact om te helpen ondanks die software problemen toch tot de gewenste boeking te komen verliep heel goed. Alle dank aan... Software boekingsproces vertoont fouten / werkt ten dele niet. Telefonisch contact om te helpen ondanks die software problemen toch tot de gewenste boeking te komen verliep heel goed. Alle dank aan Maxim en collegas.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Maak uw software in orde zodat alle velden en functies werken. !

Hans Kaptein

Telefonisch onbereikbaar. Op mails wordt niet gereageerd

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Beter bereikbaar worden en opemails reageren.
Ook de website heeft veel gebreken.

H.Couveld

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Op dit moment heb ik nog geen tip

Vos

Vriendelijke, werknemer aan telefoon. Zeer duidelijke uitleg naar aanleiding van mijn vragen. Na internetboeking telefonisch contact waar definitieve boeking werd doorgegeven en uitgelegd.

Niets voor mij