Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

H de Waal

Vriendelijke en professionele helpers aan de telefoon

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Lange wacht tijden voor doorverbinden telefoon

Robbert de Bruijn

Telefonisch niet bereikbaar, op de website geen mogelijkheid om voor 6 personen in 3 kamers te boeken. Duurde ook lang voordat ik de offerte binnen had. Had ondertussen voor zelfde cruise al wel... Telefonisch niet bereikbaar, op de website geen mogelijkheid om voor 6 personen in 3 kamers te boeken. Duurde ook lang voordat ik de offerte binnen had. Had ondertussen voor zelfde cruise al wel offertes bij een concurrent, maar uiteindelijk wel bij jullie geboekt aangezien ik altijd tevreden met jullie was.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

evt cruises met niet rederij vluchten aanbieden, waarbij het mogelijk is een dag langer met overnachting in de vertrekhaven te blijven. Dit wast jaren geleden wel mogelijk met Royal Carribean.

W Klavers

Ik ben altijd prima geholpen daar het team van Zeetours

Geen,ga zodoor

Marja

Heel prettig om zaken mee te doen

H. van Geijn

Een cruise boeken ging vlot.
Eerst info tijdens gesprek, daarna offerte via mail. Dan akkoord of niet. Wij waren akkoord. Afhandeling daarna vlot verlopen. Wij tevreden.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Zou het niet zo gauw weten.

Hoorens

Heel makkelijk online te boeken, vriendelijk medewerkers. Email meteen beantwoord, goed informatie en goede prijs.

ik weet niet.

Lilian

Ik ben heel goed geholpen en snelle reactie via mail

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Moeilijk te bereiken telefonisch, lang wachten.
Een terug bel afspraak zou fijn zijn

Evert van den Berg

Positief

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Iets minder grote e-mail lawine

Kees Moen

Service gerichte medewerkers

Nauwkeuriger de afspraken vastleggen

P.A.M. van de Griend

Telefonisch heel slecht bereikbaar-bijdrage van cruise specialist in selectie reis zeer beperkt-komt misschien ook omdat het contact veelal via email verloopt

zie voorgaande punten