Zeetours

1982 beoordelingen

1982 Reviews

De Jong

Prima service, makkelijk om telefonisch vragen te stellen. Online boeken is eenvoudig .

Marco Roede

Goed. Deskundige medewerker)s)

W Klavers

Ik heb uitstekende ervaringen met de medewerkers van Zeetours

Ga zo door

Loosen, van John

Zeetours was niet telefonisch bereikbaar. Er was een bandje met de wachttijd is langer dan we gewend waren. Ging zeker 40 minuten door. Werd niet gevraagd of terug gebeld kon worden. Toen maar een... Zeetours was niet telefonisch bereikbaar. Er was een bandje met de wachttijd is langer dan we gewend waren. Ging zeker 40 minuten door. Werd niet gevraagd of terug gebeld kon worden. Toen maar een e-mail gestuurd.Die werd per e-mail beantwoord.
Verder werd de vraag over Corona vaccinatie verkeerd beantwoord. Op de site van de HAL vond ik het goede antwoord.

Zie boven

Anna van Eekeren

Website werkt goed, maar als je vragen hebt ben je de klos. Telefonisch is er niet door te komen. Meerdere malen geprobeerd.
Gelukkig wordt er wel redelijk snel op e-mails gereageerd maar soms...
Gelukkig wordt er wel redelijk snel op e-mails gereageerd maar soms wil je ook wel eens gewoon telefonisch overleggen. Ik vraag me ook af hoe dat gaat als ik Zeetours moet bereiken als er onverhoopt problemen zijn tijdens de reis.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Meer mensen aan de telefoon. Dit kan écht niet.
Meer mensen aan de telefoon. Dit kan écht niet.
Mijn beoordeling is tot nu toe alleen over de het boekingsproces. Dat werkt op zich goed, maar door het zeer slechte telefonische bereikbaarheid is mijn eindoordeel niet zo hoog.

Familie Willems van Hout

Zeer fijn. Duidelijk, vriendelijk en snel geholpen. Of ik nu telefonisch of per mail vragen had, ik ben heel goed te woord gestaan en compleet geïnformeerd. dat is ook de reden dat ik nu voor de... Zeer fijn. Duidelijk, vriendelijk en snel geholpen. Of ik nu telefonisch of per mail vragen had, ik ben heel goed te woord gestaan en compleet geïnformeerd. dat is ook de reden dat ik nu voor de tweede keer onze reis door Zeetours laat verzorgen

x

Laban

Helaas erg slecht. Niet alleen kan je niet alle opties online boeken, waardoor je ERG lang telefonisch in de wacht moet staan, er gaat veel fout tijdens het boeken. Als je zelf niet alles... Helaas erg slecht. Niet alleen kan je niet alle opties online boeken, waardoor je ERG lang telefonisch in de wacht moet staan, er gaat veel fout tijdens het boeken. Als je zelf niet alles controleert gaat het niet goed.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Aparte ingang voor reserveren.

J van der Wulp

Je wordt door de medewerker netjes ontvangen en netjes geholpen.

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Verbetering van opnemen van de telefoon.

Willem Buitendijk

Snelle reactie.....duidelijkheid

Verbeterpunten of tips voor Zeetours:

Misschien door personeel te kort .maar lange wachttijden telefoon

Paul van de Rovaart

Prima antwoord op alle vragen,
offerte ging probleemloos

eigenlijk geen