Stijn
“Bestelling volgende dag geleverd” zijn sprookjes. Het belangrijkste onderdeel van mijn bestelling was meer dan een week onderweg
Goede service.
Zeer goede service
Goed materiaal voor een goede prijs… snelle verzending
Zeer goede ervaring altijd correct
Top
Meer dan super goed, een dikke pluim. Alles zoals afgesproken geleverd.
Aan te raden voor alle electro
alles top
Patrick
Snel besteld snelle levering en gemakkelijk retourneren dus gewoon top
Goede ervaring
Goeie ervaring
Goede service
Zelektro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zelektro heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service.
Zeer goede service
Goed materiaal voor een goede prijs… snelle verzending
Zeer goede ervaring altijd correct
Top
Meer dan super goed, een dikke pluim. Alles zoals afgesproken geleverd.
Aan te raden voor alle electro
alles top