Zilenz

Prachtig product

Snelle af handling, levering.

Snelle service

Snelle service en duidelijke site. Of product aan verwachtingen voldoet qua levensduur, moet nog blijken.

Tanja de Jonge

Snelle levering, prima kwaliteit

Overzichtelijke webshop, makkelijk besteld, snel geleverd en prima kwaliteit silent socks.

Perfect

super, netjes en vlot geleverd

Snel, simpel en duidelijk.

Goede overzichtelijke website met ruime keus.

Naamloos

Alleen positief

Coby Naafs

Prima, maar meer van verwacht

De ervaring met één van de medewerkers was perfect. Goede vragen en wilde ook goede/juiste en veel informatie om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het uiteindelijke resultaat NIET wat... De ervaring met één van de medewerkers was perfect. Goede vragen en wilde ook goede/juiste en veel informatie om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het uiteindelijke resultaat NIET wat wij er van verwacht hadden. Onze wasmachine in de keuken maakt (vooral tijdens het centrifugeren) minder geluid, maar wij hadden verwacht dat dit véél en véél minder zou zijn.

Reactie Zilenz:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Wij vinden het jammer om te horen dat het resultaat niet geworden is wat u er van had verwacht. Wij hebben zeer goede ervaringen met het type schuim dat u heeft besteld. Wellicht kunnen we nog even contact hebben over deze situatie en de montage van het product.
Gerard
Zilenz.nl