Elisa
Wat een mooie website en spulletjes!
- Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)
- 5
- Hoe ben je terecht gekomen bij Ziloen?
- Verbeterpunten of tips
Wat een mooie website en spulletjes!
Ik had een wollen rompertje voor mijn zoontje besteld, maar helaas in de verkeerde maat. Ik heb een mailtje naar de klantenservice gestuurd en gelukkig kon het snel worden geruild en had het snel in huis. Kom zeker terug voor de mooie wolletjes!
Ik ben heel tevreden. Mijn pakketje was prachtig ingepakt werd de volgende dag bezorgd! De kwaliteit van de wolletjes was ook erg goed. Ik kom zeker nog eens terug :)
Goede levering en met aandacht (leuke sticker en kaart) ingepakt.
Prachtige items voor je mini, ik kocht er bijna alles voor mijn babyuitzet!
Mooie wolletjes
Super snel (volgende dag al) geleverd en hele fijne klantenservice
Super! Echt geweldig!
Top!!
Super.
De gilette valt klein uit. Retourzending is zeeeer langzaam afgehandeld. Na 2 1/2 week en veel mail verkeer gelukkig mijn 130€ terug ontvangen. Ik durf niets meer te bestellen.
Super!
Mooie en duidelijke website. Goede foto’s. Niet alleen foto’s van de kleding, maar ook met baby of kind. Dat geeft een helder beeld. Wat ik tot nu toe besteld heb, voldoet helemaal aan mijn verwachting. Heel blij mee.
Geweldig!
Ziloen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ziloen heeft de volgende resultaten bereikt:
Wat een mooie website en spulletjes!
Goede levering en met aandacht (leuke sticker en kaart) ingepakt.
Prachtige items voor je mini, ik kocht er bijna alles voor mijn babyuitzet!
Mooie wolletjes
Super snel (volgende dag al) geleverd en hele fijne klantenservice