Ziloen

2051 beoordelingen

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
9.6/10
Presentatie
9.6/10
Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)

2051 Reviews

Anura Ketelaars-Zaman

Snel verzonden, mooi ingepakt, leuke kaartje erbij met persoonlijke tekst. Ontzettend leuk om hier te bestellen, en zal het zeker weer doen.

Willemijntje van der klooster

Hele goede ervaring. Mooie kwaliteit goed verpakt. Bestelling tot mijn tevredenheid, maat te groot, ruilen geen probleem, de helft van mijn bestelling maar binnen gekomen, goed contact hierover... Hele goede ervaring. Mooie kwaliteit goed verpakt. Bestelling tot mijn tevredenheid, maat te groot, ruilen geen probleem, de helft van mijn bestelling maar binnen gekomen, goed contact hierover .alsnog snel binnen gekregen zonder een enkel probleem

De vriendelijkheid en gezelligheid, waarmee ik werd bejegend, was zeker opvallend. Ik had niet kunnen bewijzen dat ik de helft maar gekregen had, maar er werd zeker niet aan getwijfeld, dat heeft... De vriendelijkheid en gezelligheid, waarmee ik werd bejegend, was zeker opvallend. Ik had niet kunnen bewijzen dat ik de helft maar gekregen had, maar er werd zeker niet aan getwijfeld, dat heeft mijn vertrouwen in bedrijf zeker veilig gesteld en vergroot

Fionna

Fijn!

Prachtige website, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle én duurzame service, liefdevol verpakt

C. Frumau

Weinig, was de 1ste keer. Wel goede indruk.

Vlotte en gemakkelijke afhandeling.

Ans

Een pakje krijgen van Ziloen voelt alsof je een cadeautje krijgt dankzij de mooie, verzorgde presentatie en persoonlijke noot. Heel fijn.

Snelle verzending, mooie verpakking, persoonlijke touch

Renée

Geweldig! Betrouwbaar

Snelle verzending. Kwijt zich niet van verantwoordelijkheden als er pakketje eventueel zou kwijtraken

Sentire

De levering was later dan het bedrijf aangaf. Jammer dat het niet gemeld werd

De goederen zijn wel direct verzendklaar gemaakte

Carina

Heel goede ervaring! Al meerdere keren besteld!

Mooie website, snelle levering, producten mooi ingepakt!

Susanne

Leuke producten en snelle levering

Sien

Super tevreden