Ziloen

2051 beoordelingen

Klantvriendelijkheid (indien er e-mail contact is geweest)
9.6/10
Presentatie
9.6/10
Reactiesnelheid (indien er e-mail contact is geweest)

2051 Reviews

Lobke

Mooie webshop

Prachtige producten

Yelda

Snel gekregen

Mhegi

Prachtige producten. We hebben een shirtje, romper, slofjes en rammelaar besteld. Het blijft erg mooi ook na het wassen. Het pakketje was prachtig ingepakt gewoonweg een kadootje om te krijgen! De... Prachtige producten. We hebben een shirtje, romper, slofjes en rammelaar besteld. Het blijft erg mooi ook na het wassen. Het pakketje was prachtig ingepakt gewoonweg een kadootje om te krijgen! De rammelaar is erg leuk al de kleuren zijn vrolijk en mijn zoontje speelt er veel mee.

-duurzaam
-leuk ingepakt
-snelle levertijd

Céline H

Over alles tevreden, wil Ziloen aan iedereen aanraden. Wat een prachtige wollen kleertjes. ?

Alles is super!

Chris

Top

Snelle service ??

Margot

Goede ervaring, snelle levering!

Snel geleverd, fijne site.

Kara

Ik was op zoek naar informatie over barnsteen, waar het goed voor is enzovoorts en kwam jullie site tegen. Fijn dat er ook informatie over de product wordt gegeven.

---

Margje

Hele goede ervaring

Snelle verwerking en bezorging, zorgvuldig verpakt.

Hanna

Super

Snelle service, hele nette en feestelijke verpakking, goede en heldere communicatie

Marcel

Er ging iets mis bij de pakketdienst waardoor het pakket vast zat bij het sorteercentrum. Ziloen stuurde direct een nieuw pakket op zodat ik het alsnog snel in huis kon hebben. Fijne service!

Klantvriendelijk, fijne service, pakket was mooi ingepakt!