Overzichtelijke website, snelle levering, mooi bedeltje en erg leuk dat er een mooi kadozakje bij zat omdat ik had aangegeven dat het een kadootje was.
Snelle en correcte behandeling van mijn bestelling. Het bijgeleverde cadeau-zakje is een leuke extra.
Betaling met giftcard gaf wat problemen, maar na vlotte overleg van beide kanten was het probleem snel opgelost.
Bestelde bedeltjes zijn niet bij ons bezorgd! Na telefonisch contact nieuwe besteld maar naar een alternatief moeten zoeken, omdat de oorspronkelijk bestelde niet meer voorradig waren. (een...Bestelde bedeltjes zijn niet bij ons bezorgd! Na telefonisch contact nieuwe besteld maar naar een alternatief moeten zoeken, omdat de oorspronkelijk bestelde niet meer voorradig waren. (een tegenvaller daar het een cadeautje voor gehandicapten meisjes is !)
Heel goed
Prima! Heb wel verzendkosten moeten betalen, maar dit kwam door een fout van mijn kant, dus hebben we op mijn voorstel de verzendkosten gedeeld: prima opgelost dus.