9.5 /10

checkbox0% beveelt Zilverdraakje aan!

Nancy van lieshout

SterSterSterLege sterLege ster

Snel geleverd . Heb t kadootje inlaten pakken omdat jullie dit prijzen maar vond deze tegenvallen . Vind t erg sober gedaan . Mis een extraatje in de vorm van strikje of iets leuks

Jacqueline

Makkelijke website, snelle levering

POLLE

WERD SNEL BEZORGD EN KEURIG VERPAKT EN INGEPAKT

Kay

Heel goed ondanks nog een krappe bestelling voor de feestdagen was het pakket bijna direct ingepakt op de post gedaan en zo nog ruimte optijd hier aangekomen.

Vincent

Snelle verzending, mooi ingepakt en producten van goede kwaliteit. Betrouwbare winkel. Aanrader!

Tom

Heel fijne ervaring. Snel en precies wat we besteld hebben.

Edward

Helaas was het product wat ik besteld had niet op voorraad. Nadat ik hierop gewezen werd via de mail werd een alernatief spoedig verzonden, top! Product voldoet aan verwachtingen, klantenservice is goed, aanrader!

Frans Heeren

Duidelijke website. Correcte en snelle afwerking van bestelling.

Iris

Snelle verzending en mooie producten

Stephanie

zeer goed, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Goeree

SterSterSterSterLege ster

Charlotte

Super tevreden met mijn bestelling.

Ingrid

Prima geholpen, snelle levering, duidelijke communicatie

SR

Prachtige producten die met aandacht voor detail worden vervaardigd.

Natasja

Top

Zilverdraakje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zilverdraakje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 29 maart 2018

Zilverdraakje

Ben je op zoek naar een echt speciaal en origineel cadeautje voor een klein schatje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij 'Zilverdraakje' vind je de mooiste cadeautjes voor de liefste schatjes, ook voor pasen! Kan je niet kiezen? Stuur even een berichtje, wij helpen je graag met het kiezen of samenstellen van het allermooiste cadeautje, in elke prijsklasse!

Katerstraat 54

WERD SNEL BEZORGD EN KEURIG VERPAKT EN INGEPAKT

Kay

Vincent

Tom

Heel fijne ervaring. Snel en precies wat we besteld hebben.

Edward

Frans Heeren

Duidelijke website. Correcte en snelle afwerking van bestelling.

Iris

Snelle verzending en mooie producten

Stephanie

zeer goed, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Goeree

SterSterSterSterLege ster

Charlotte

Super tevreden met mijn bestelling.

Ingrid

Prima geholpen, snelle levering, duidelijke communicatie

SR

Prachtige producten die met aandacht voor detail worden vervaardigd.

Natasja

Top